Auro Design trouwringen'

De trouwringen van Auro Design zijn een warme herinnering aan die ene, prachtige dag en de eeuwige trouw, liefde en vriendschap die jullie elkaar beloven. Ze worden uitsluitend gemaakt van 18 karaat goud en zijn er in de kleuren geel, wit, zwart en rosé goud. Auro Design is echt uniek in zijn soort.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Auro Design trouwringen kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Met trots mogen wij de prachtige Auro Design trouwringen in ons assortiment aanbieden. De ringen van dit stijlvolle merk worden met plezier en blijdschap gedragen door menig stel in Europa. Ze zijn een warme herinnering aan de eeuwige liefde, trouw en vriendschap die partners elkaar voor het leven beloven. De Auro Design trouwringen in ons assortiment worden binnen tien werkdagen op maat gemaakt en geleverd. Bovendien verzekert Auro Design de ringen gratis tegen diefstal en verlies voor maar liefst drie jaar.

De Auro Design trouwringen onderscheiden zich op prachtige wijze

In ons assortiment hebben we verschillende collecties van dit merk. De collecties zijn ingedeeld in geel goud, bicolor geel, bicolor rosé, palladium & titanium en wit goud. Elke collectie heeft zo zijn eigen kenmerken maar eigenlijk maakt de naam het al goed duidelijk. De Auro Design trouwringen zijn ingedeeld op de kleuren van het materiaal. Bicolor trouwringen zijn een vrij nieuw concept dat enorm populair is. Auro Design weet zich hier met hun bicolor modellen op originele wijze mee te onderscheiden.

Het beste en meest glanzende goud

De Auro Design trouwringen worden uitsluitend gemaakt van 18 karaat goud. Dat houdt in dat ze voor ten minste 75% uit puur goud bestaan. Bij hogere gehaltes is de legering al snel te zacht om op kwalitatieve wijze trouwringen van te maken. Auro Design volgt bij het smeden van de ringen de Europese regelgeving aan. De kwaliteit is dus zeker gewaarborgd. Bij de trouwringen krijg je daarom ook een officieel certificaat van echtheid van Auro Design.

Persoonlijke aanpassingen laten maken? Dat kan!

Ook de diamanten op de Auro Design trouwringen hebben een certificaat. Deze stelt dat de diamanten op eerlijke wijze zijn verkregen. De diamanten worden met uiterste precisie en met de hand op de ringen geplaatst. Ook zijn aanpassingen goed mogelijk. Wil je bijvoorbeeld extra diamanten in de ring? Geef dat dan per mail door. Wij zorgen dan dat jullie wensen zo goed mogelijk worden uitgevoerd!