Trouwringenactie '

In samenwerking met maar liefst 29 andere juweliers is deze unieke actie tot stand gekomen. Bestel jullie trouwringen uit deze collectie en ontvang de herenring voor slechts een euro! De collectie bestaat uit prachtige modellen in geel, wit, zwart en rosé goud. Deze trouwringenactie geldt nog voor korte tijd!

Trouwringenactie bicolor trouwringen R30195-R40195

Trouwringenactie bicolor trouwringen R30195-R40195

Levertijd: 2-3 weken

€ 1.010,00 Inclusief BTW
In winkelwagen

Met de trouwringen actie van Quickjewels.nl ben je pas echt voordelig uit!

Deze trouwringen actie is tot stand gekomen in samenwerking met één van de grootste goudsmeders van Europa. Kies een set uit deze collectie en ontvang de herenring voor slechts één euro! Toch zien deze ringen er geweldig uit en zijn ze op zeer kwalitatieve wijze gesmeed. Het zijn duurzame modellen die meer dan een leven lang meegaan! Deze trouwringen actie geldt nog zolang de voorraad strekt.

Ontworpen door meesters in het vak

De trouwringen uit deze actie zijn ontworpen door topdesigners uit Duitsland. In de collectie komen veel modieuze trends naar voren. Er zijn veel bicolor modellen waarbij geel, rosé, wit en zwart goud wordt gecombineerd. Natuurlijk is de damesring altijd versierd met een prachtige diamant. Het gewicht van de diamant staat onder de foto's beschreven. Bovendien kan je kiezen voor matte en glanzende modellen. Allen met dezelfde gedetailleerde afwerking die je van dit topsegment mag verwachten.

Verzekerd en betrouwbaar

We hebben het bestellen van de trouwringen uit deze actie zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Je kan per ring kiezen of je er één of meer of helemaal geen diamant op wil. Ook de maat is hier eenvoudig per ring te selecteren. Wanneer je de trouwringen besteld, worden ze binnen tien werkdagen geleverd. Natuurlijk wordt het pakket aangetekend verzonden zodat je zeker van de levering bent. Wij willen de trouwringen actie zo betrouwbaar mogelijk maken. Daarom houden wij ons aan het Thuiswinkel Waarborg en zorgen we voor een uitmuntende klantenservice.

Zo maken we de trouwringen actie pas echt gemakkelijk

Mochten de vingermaten onbekend zijn, dan zijn er verschillende wijzen waarop je de maten kan achterhalen. Natuurlijk mogen jullie bij ons langskomen zodat we de omtrek zelf kunnen meten. Maar dit is ook prima zelf te doen met onze handige maatbos. Deze krijg je gratis opgestuurd wanneer je bij het bestellen van de trouwringen 'maat onbekend' selecteert. De maatbos wordt dan automatisch opgestuurd. Deze mag je overigens gewoon houden. Geef de maten aan ons door en wij sturen de trouwringen zo snel mogelijk op!