De nieuwste Swarovski collectie!

You either love it or hate it! Swarovski

Dat was het eerste wat er in mij op kwam toen ik de nieuwste Swarovski collectie, in hartje Parijs, zag. Een deel van deze collectie is namelijk geïnspireerd op dieren en insecten. En dat moet nou maar net 'je ding' zijn.

Zo vind je onder andere; kevers, vlinders; de vos en de uil terug in deze collectie. De een houdt ervan en de ander vindt dit niks. Toch is Swarovski-sieradenhet op dit moment helemaal hot! Je ziet steeds meer vintage ringen met bijvoorbeeld een bij erin gegraveerd of de creolen met dierenhangertjes eraan. Daarmee wil ik zeggen dat de collectie wederom aansluit bij de nieuwste trends! Goed nieuws voor diegenen die graag goudkleurige sieraden dragen.. De sieraden van Swarovski zijn over het algemeen leverbaar in zilver- en roségoudkleur. Vaak krijgen wij dan ook de vraag of bepaalde Swarovski sieraden ook in het goudkleur besteld kunnen worden, in vele gevallen is dat dus niet mogelijk. Gelukkig heeft Swarovski weer een paar goudkleurige items toegevoegd :).

Naast de, op dieren geïnspireerde, collectie, bevat de nieuwe Swarovski collectie ook prachtige tijdloze items. Van lange oorbellen vol met stenen tot kleine knopjes met een kleine glinstering. Deze zijn, door de vele schitterende Swarovski kristallen, trouwens ook perfect om als bruidssieraden of tijdens een feestelijke gelegenheid te dragen. En jawel, over ongeveer drie maanden zijn we allemaal weer druk bezig met de kerstdagen en aangezien dit ook de kerstcollectie is, wil ik je ook alvast een paar feestelijke items laten zien.

Bruidssieraden Swarovski                       Swarovski oorbellen 5408280                      Swarovski armband 5419244                  Swarovski oorbellen 5410410                    Swarovski armband 5424232

De nieuwste collectie staat voor een groot deel al op de website. Toch komen er elke week weer een paar nieuwe items bij. Wil je graag op de hoogte gebracht worden zodra er weer nieuwe sieraden binnenkomen? Volg ons dan op INSTAGRAM of like ons op FACEBOOK!

Een hele fijne dag toegewenst!
Liefs,
Leanne

P.s. Doe mee aan onze instagram zomer winactie en maak kans op €150 shoptegoed.

 

Geef een reactie