Toggle Nav

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Zo retourneer/herroep je je bestelling

Stap 1
Bij Quickjewels.nl kun je je aankoop binnen dertig dagen na ontvangst ruilen of herroepen/retourneren. Deze termijn van 30 dagen gaat pas is zodra wij de bevestiging hebben van DHL dat het pakketje op het door u opgegeven adres is afgeleverd. Eventuele etiketten kunnen alleen weggehaald worden wanneer deze het openen of passen van het artikel belemmeren. Bij beschadigde of gebruikte artikelen mogen wij schade in rekening brengen, onze retourafdeling zal ieder product individueel beoordelen.

Stap 2
Bij het pakket met daarin de bestelling vind je een Model-herroepingsformulier. Knip deze van de brief en vul de gegevens van je retournering in.
 
Stap 3
Voeg de retourbon bij de aankoop. Op het formulier kun je aangeven wat je voorkeur is; of je het model wenst te ruilen of dat je het aankoopbedrag terug wenst te ontvangen. In alle redelijkheid verwachten we van jou dat je zorgvuldig omgaat met de orginele verpakking en de bijhorende etiketten van het artikel. Aangekomen op de retourafdeling zal gecontroleerd worden op draagsporen. In geval van draagsporen aan het artikel wordt dit uiteraard met je gecommuniceerd.
 
Stap 4
Het herroepingsformulier/retourformulier mag je binnen 30 dagen na het ontvangen van de bestelling mailen of samen met het product versturen. Als je kiest voor herroepen middels mail ontvang je daar een ontvangstbevestiging van en krijg je nog 14 dagen de tijd om het produkt aangetekend te verzenden naar:

Quickjewels (Beter is om QJ op het pakket te vermelden wat minder opvallend is)
Klifweg 5
8321 EH Urk
 
Wij raden aan het pakket aangetekend te retourneren. De retourzendingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag. Het betaalde bedrag incl. eventuele verzendkosten worden zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen een termijn van 14 dagen na herroeping terugbetaald. De directe kosten voor het retourzenden van de goederen zijn derhalve voor uw rekening. Deze termijn start op het moment dat je hebt aangegeven de bestelling te willen retourneren of deze retourneert. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
 
Let op!
Onderstaande producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd:
- Producten waarin op verzoek gegraveerd is;
- Producten die op speciaal verzoek gemaakt zijn;
- Producten die op maat gemaakt zijn;
- Trouwringen en relatieringen (deze artikelen worden op verzoek en op maat gemaakt).

* Indien redelijkerwijs mogelijk is vragen wij u om de originele/onbeschadigde verpakking met bijbehorende etiketten ook retour te sturen.

  • De consument is aansprakelijk voor de waardevermindering vanwege beschadigingen aan het product voortvloeiend uit oneigenlijk gebruik om een product te beoordelen. De schade ( waardevermindering ) zal in rekening worden gebracht aan de consument (het eenmalig passen van het artikel zien wij niet als gebruik) en het resterende bedrag zal teruggestort worden.
     
  • Verkeerd artikel ontvangen?

    Het kan gebeuren dat wij een fout maken en het verkeerde artikel hebben geleverd. Controleer daarom altijd de bestelling. Als je onverhoopt een verkeerd product hebt ontvangen, kun je dit altijd binnen veertien dagen aan ons retour sturen. Wij vragen je te handelen volgens bovenstaand stappenplan. De gemaakte verzendkosten worden in dit geval door Quickjewels vergoed tot een bedrag van € 7.95. Retour verzendkosten vanwege herroeping en ruilen zijn voor rekening consument.

  • Is het artikel defect? Lees dan eerst garantie en defecten.