Bezorgdienst 
Wij werken met DHL. 

 

Levertijd 
Elke order voor 21.00 besteld met de status "op voorrraad" wordt vanaf maandag tot en met vrijdag dezelfde dag nog verzonden. Op elke product pagina wordt de juiste levertijd aangegeven. Normaliter wordt het pakket de volgende werkdag al aangeboden. Orders besteld vanuit België en Duitsland worden vanaf 1 dag later aangeboden. De bezorging bij klanten in Wallonië duurt 3 dagen. 

 

Verzendkosten
Bestellingen met een minimale besteding van €50,00 worden gratis door ons verzonden. Met uitzondering van bestellingen buiten Nederland. Bij bestellingen met een besteding onder €50,00 worden voor verzendingen binnen Nederland €3,95 verzendkosten gerekend. Bij verzendingen naar het buitenland rekenen wij €12,50 verzendkosten.

 

Bezorgdatum kiezen
Het is mogelijk zelf een datum te kiezen waarop je de bestelling wilt laten bezorgen. Geef dit door in de 'opmerkingenbox' tijdens het bestellen of via de klantenservice. Vermeld hierbij altijd je naam en ordernummer. Wij zullen ons uiterste best doen om je bestelling op de gewenste dag te leveren.

 

Als je niet thuis bent
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je net niet thuis bent wanneer je pakketje wordt bezorgd. In dat geval wordt het pakje in de meeste gevallen de volgende dag nogmaals aangeboden. Mis je ook deze levering, dan kan je contact opnemen met DHL. In de brievenbus vind je een notitie van DHL met de benodigde gegevens. Vaak kan je de bestelling bij een postkantoor in de buurt ophalen. Vergeet je legitimatiebewijs niet mee te nemen!

 

Beschadigde pakketjes
Als je een pakket krijgt aangeboden dat beschadigd of opengemaakt is, adviseren wij je om het pakket niet aan te nemen. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op.