Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Dit zegt een zilveren ring met een specifieke steen over jou

Dit zegt een zilveren ring met een specifieke steen over jou

Wil je investeren in een tijdloze ring of zoek je een ring vol elegantie en stijl voor een speciale gelegenheid? Dan is de zilveren ring met steen altijd een goede keuze. Er zijn verschillende soorten stenen die in een zilveren ring verwerkt kunnen worden. 

De kleur van de steen zegt vaak iets over wat je mooi vindt, maar soms ook wat over je karakter of persoonlijke eigenschappen. 

In deze blog leggen we de verschillende soorten stenen uit die je in een zilveren ring kunt verwerken en wat deze stenen over jouw karakter zeggen. 

 

Een zilveren ring met een zwarte steen

Er zijn verschillende zwarte natuurstenen die je kunt gebruiken in een zilveren ring (of andere kleur ring). 

Een van die varianten die het meest wordt gedragen is de zwarte onyx. Dit is een chalcedoon variant. Het is een rustgevende steen en is goed om met je mee te dragen tijdens emotionele onrust. Het helpt je negativiteit los te laten en jou te beschermen tegen een ‘boos oog’. Zo wordt negativiteit, verdriet of pijn verzacht en kunnen ze een positieve houding stimuleren. 

 

Een zilveren ring met een turquoise steen

Een zilveren ring kan ook erg mooi zijn met een turquoise steen. Deze blauw-groen achtige steen heeft vaak sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende eigenschappen. 

De steensoort Turkoois of soortgelijke stenen krijgen vaak de stempel gedrukt dat het voor evenwicht zorgt. De steen kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen, maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen.

 

Een zilveren ring met een blauwe steen

Een blauwe steen heeft iets mysterieus en elegants over zich heen hangen. Deze blauwkleurige stenen zijn dan ook favoriet onder veel dames en heren.

Blauwe (edel)stenen staan bekend om een kalmerend en angst oplossende werking. Er wordt zelfs gezegd dat het bij hartproblemen, maagproblemen, darmzweren en aambeien kan helpen. Maar dit is niet wetenschappelijk vastgesteld. 

Daarom wordt vooral het rustgevende karakter van de blauwe (edel)steen aangekaart. 

 

De perfecte steen voor jou

Welke steen perfect bij jou past, weet alleen jijzelf. Wat vind je een mooie kleur en welke eigenschappen van een steen wil je graag met je meedragen?

Onze tip: kies vooral een steen die je mooi vindt qua kleur. Elke steen heeft een positieve werking op je gemoedstoestand, ongeacht welke kleur je nu kiest. Kies een steen, of ring, die jij bij jezelf vindt passen en draag hem vooral met trots! 

Benieuwd naar de verschillende stenen op onze site? Neem een kijkje in ons brede assortiment briljant ringen