Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Heren horloges | Don't judge a Man by his Watch

Heren horloges | Don't judge a Man by his Watch

Verzamelwoede

Dames, zoals ik, hebben toch een bepaalde verzameldrang. Zijn het geen schoenen of tassen dan is het wel nagellak of sieraden. En de heren dan? Mannen houden van gadgets. Dé nieuwste telefoon of het snelste type auto. En het leukste, vele heren zijn weg van horloges. Moederdag 2014 Ligt weer achter ons. Vele cadeautjes zijn uitgepakt. Moeders zijn verblijdt met een heerlijk ontbijt op bed en tekeningen zijn ingelijst. En de mannen? Die moeten nog even wachten tot 15 Juni 2014, want dan is het weer Vaderdag.

Heren horloges

Als ik zo een beetje rond surf op het internet, kom ik heel veel blogs tegen over dames fashion, accessoires en styling. De mannelijke schrijvers en schrijvers van herenblogs die ik tegenkom zijn schaars. Maar als ze er zijn, ontzettend leuk om te lezen. Heren hebben met een mooi heren horloge de mogelijkheid om een stijl te creëren of een statement te maken. Vele merken heren horloges bieden voor iedere smaak en budget mogelijkheden.

Stijlen heren horloges

Zoveel heren, zoveel smaken. Tegenwoordig gaat het steeds meer om het creëren van een eigen stijl, jezelf promoten en zien als een merk. Dit doen we door het kiezen voor bepaalde merken kleding of de auto die we rijden. Door de vele merken in heren horloges is er voor ieder wat wils. Ben jij als man zakelijk ingesteld en houdt je van een klassieke uitstraling? Dan zijn er de mooie heren horloges van Armani. Deze schitterende horloges zijn van hoge kwaliteit en verfijnd tot in de details. Een aantal mooie modellen van Armani zijn bijvoorbeeld.

Gerelateerde berichten
  1. Seiko Astron | Exclusieve horloges Seiko Astron | Exclusieve horloges
  2. Quickjewels' Christmas mode = on! Quickjewels' Christmas mode = on!
  3. Black Friday bij Quickjewels Black Friday bij Quickjewels
  4. Het mooiste moederdag cadeau! Het mooiste moederdag cadeau!