Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Guess horloges | Logo crazed en Wild at heart

Guess horloges | Logo crazed en Wild at heart

 
Guess Watches heeft haar nieuwe collecties gepresenteerd. Bij het voorstellen van deze collectie aan klanten in de juwelier, ontvingen we de eerste mooie reacties. "Wow, mooi contrast dat blauw met rosé goud." "Heerlijk zo'n panterprintje, past helemaal bij de herfst!" In de nieuwe  collecties van Guess horloges zien we de kenmerkende letter G veel terug komen in mooie prints. Plus nieuwe kleurencombinaties voor zowel dames als heren.

Guess horloges Logo Crazed

Het nieuwe zwart; donkerblauw.  Guess horloges loopt  voorop met deze nieuwe trend. In haar nieuwe collectie zijn modellen uitgekomen voor dames, zoals de Logo crazed. In deze horloge lijn staat de kenmerkende letter G centraal. Een donkerblauw horloge, met een geheel roségouden logo die zich herhaalt over het geheel van de band.

De kleur blauw is exclusief ontworpen voor Guess horloges. De plating die is gebruikt in de nieuwe collectie is uniek. Ze is vervaardigt uit een techniek die zorgt voor krasbestendigheid en daardoor erg duurzaam is.

Guess horloges - Rigor

De Rigor serie is een stoere herenhorloges lijn van Guess horloges. Kenmerkend aan deze lijn is de bijzonder vormgegeven lunette. Oftewel de rand van de kast. Dit model Guess herenhorloge is er in mooie kleurencombinaties. Hieronder een drietal modellen;

    1. Guess herenhorloge Rigor W0040G7 | Donkerblauw lederen band met edelstalen kast
    2. Guess herenhorloge Rigor W0040G8 | Zwart edelstaal met Bruin lederen band
    3. Guess herenhorloge Rigor W0407G1 | Military print band met edelstalen kast in 2 kleuren

 

Guess horloges - Wild At Heart

Het is midden oktober. De herfst heeft officieel haar intrede gedaan. Ik zelf ben al op zoek naar een nieuwe herfst-/winter garderobe. Daarbij passen ook de nieuwe Guess dameshorloges.  Vooral de Wild at Heart collectie is een van  mijn favorieten. De dierenprint kenden we al verwerkt in horloges. Maar haar nieuwe prints, just wow..

 

  1. Guess Dameshorloge Vixen W0425L3 | Donkerbruin met roségouden animal print
  2. Guess dameshorloge W0333L1 | Geelgouden horloge met animal print.
  3. Guess dameshorloge W0404L1 | Geelgouden horloge met fijn animal print detail.

 

Een heerlijke nieuwe collectie om jezelf mee te verassen of je geliefde. De Guess horloges staan online op quickjewels.nl. Heb je vragen over de horloges? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Het is ook mogelijk om jouw Guess horloge als cadeau in te laten pakken. Dit doen wij gratis. Een leuke cadeautip voor sinterklaas of kerst? Het lijkt een beetje vroeg, maar dan ben je in ieder geval op tijd! ;-)