Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Het mooiste kerstcadeau aldus..

Het mooiste kerstcadeau aldus..

We kunnen er niet meer omheen, kerst komt eraan. Dat betekent voor velen het opzetten van de kerstboom, lootjes trekken, het maken van kerstplannen en.. kerstcadeaus inkopen. Dit laatste blijkt toch vaak het moeilijkst te zijn. Vooral omdat een kerstcadeau natuurlijk een verrassing moet blijven.

Leuk maakt het dat wij, in onze winkel, de klanten kunnen adviseren en helpen bij het kiezen van het ultieme kerstcadeau. Nu we tegenwoordig steeds meer gebruik maken van het online bestel-gemak, ben je als klant op je eigen voorkeur aangewezen en dat kan soms best lastig zijn.

Onze verkopers geven advies

Om je te helpen geven onze verkopers gedurende de decembermaand persoonlijke cadeautips via ons Instagram account. Dit natuurlijk om jou handvaten te geven om je geliefde dit jaar eens goed in de watten te leggen met een cadeau waar iedereen blij van wordt.

Zo trapte Jantina af en is een sieraad uit de Ti Sento collectie, volgens haar, het perfecte kerstcadeau.
De nieuwste collectie mixt zilver en goud met rode natuurstenen. Een prachtige en warme kleurcombinatie aldus Jantina. Op de foto heeft zij de Ti Sento sieraden gecombineerd met een collier van CLUSE en een goudkleurige ketting van ons huismerk.
Wil jij op de hoogte blijven van alle cadeautips? Kijk dan snel op het instagram account!

Zoals je van Quickjewels gewend bent, worden bestellingen (op werkdagen voor 20:00 besteld) de volgende dag geleverd. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel op Urk. We helpen je dan graag bij het uitzoeken van je kerstcadeau.

Heel veel succes met de voorbereidingen voor de ''Most wonderful time of the year''!

Hartelijke groetjes van Leanne
Vanuit het zenuwcentrum.

Gerelateerde berichten
  1. Black Friday by Quickjewels Black Friday by Quickjewels
  2. 25 jaar Quickjewels 25 jaar Quickjewels
  3. Bruidssieraden inspiratie Bruidssieraden inspiratie
  4. Quickjewels' Christmas mode = on! Quickjewels' Christmas mode = on!