Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Horloge trends

Horloge trends

Horloge trends

Een trend is een ontwikkeling van een bepaalde richting op langere termijn. Trends worden vaak aangeven door modeontwerpers, maar kunnen ook voortkomen uit een rage waar ontwerpers dan verder op inhaken. Een trend duurt langer dan een seizoen en is altijd van invloed op het komende seizoensbeeld.

Horloge trends mannen vs. Vrouwen

Qua mode zijn er veel overeenkomsten te vinden in dames- en herenmode + bijbehorende trends. Zo leuk om mooie mannenshirts te zien met kleurrijke bloemenprints. Voor de kleur bekenners een short eronder in een felle kleur. Gympies erbij et voìla! Bij ons in de dames, lekker veel kleur, heerlijk! Guess horloges heeft haar dames en heren collectie in kleur mooi op elkaar afgestemd. Veel blauwe horloges. Luxe lederen band horloges en het rosé goud blijft een horloge trend die niet is te stoppen.

Digital Junkies & digitale horloge trends

Verschillende mode magazines en bloggers zijn er mee gespot. Het digitale horloge is terug in de horloge trends. Aangezien wij toch meer en meer digital junkies aan het worden zijn, past de trend er goed bij. Adidas heeft sportieve horloges. Lichte materialen die fijn zijn in het dragen, felle kleuren en  ook nog eens digitaal. Deze modellen zijn unisex. Zowel dames als heren staan met deze modellen. Ook het merk Lorus heeft een paar van die stoere digitale horloges. Zoals de R2309JX9 en de R2302JX9. Betaalbaar, stoer en trendy!

The bold and the beautiful

TW Steel is erin geslaagd om  horloges te maken die bold en beautiful zijn. TW Steel gaat mee in de horloge trends. We zien veel donkerblauw en rosé goud. Ze hebben een tal schitterende horloges voor zowel dames en heren in haar collectie die lekker groot, stoer en trend zijn. De TW400 en de TW407 zijn een paar van deze voorbeelden.

Houdt jij wel van een beetje eigenwijs? Of net even anders?  Dan zijn er merken die daar perfect bijpassen. Zoals Marc Coblen. Daarmee kan jij de trends gemakkelijk zelf verwisselen. De band en de rand van de kast (bezel) zijn los verkrijgbaar. Heb je bijvoorbeeld een, ‘ik wil nu even alleen maar kleur’ dagje? Dan kan je kiezen voor een fluo-gele horlogeband. Je maakt jouw horloge helemaal af met de bezel. Bijvoorbeeld leuke gekleurde zirkonia stenen of een glanzende witte- of gouden rand.

De trends bepalen jou niet, jij bepaald of je meegaat in de trends!

Weet je, mode en alles wat daarbij hoort, wordt mede bepaald door de grote modehuizen, of de modehuizen gaan mee met de rage die er heerst.

Uiteindelijk draait het maar om 1 ding, wat vindt jij mooi? Misschien is het wel een horloge die niet in het trendplaatje past. Wat geeft het, als jij er vrolijk van wordt, het met plezier draagt en het elke dag om doet met een glimlach. Dan pas,.. is het echt goed!

Gerelateerde berichten
  1. Seiko Astron | Exclusieve horloges Seiko Astron | Exclusieve horloges
  2. Quickjewels' Christmas mode = on! Quickjewels' Christmas mode = on!
  3. Black Friday bij Quickjewels Black Friday bij Quickjewels
  4. Het mooiste moederdag cadeau! Het mooiste moederdag cadeau!