Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Koningsdag 2014 & Koninklijke Sieraden | Are You Royal?

Koningsdag 2014 & Koninklijke Sieraden | Are You Royal?

Dit jaar vieren we voor het eerst Koningsdag. De officiële verjaardag van Koning Willem-Alexander is op 27 April. Omdat deze dag in 2014 op een zondag valt, is gekozen om Koningsdag een dag eerder te vieren. Een dag vol traditionele oud-hollandse spellen, kennismakingen en natuurlijk de veelbesproken outfits en accessoires van de Royals. Ik ben nu al benieuwd naar het ensemble van Koningin Máxima & haar Koninklijke Sieraden.

De Koninklijke Sieraden

Het Nederlands Koninklijk huis bezit een enorme collectie juwelen. Van Diamanten broches tot turquoizen juwelensets, diademen en parels. We hebben het Maxima of een van de vele andere prinsessen zien dragen tijdens een van hun officiële staatsbezoeken of huwelijken. De juwelen worden van generatie op generatie aangepast, vermaakt en onderhouden zodat deze door meerdere dames binnen de koninklijke familie kan worden gedragen. Vele binnen- en buitenlandse juweliers en juwelenhuizen hebben Koninklijke sieraden ontworpen.

Máxima’s Stijl

Ze word weleens Modekoningin Máxima genoemd. Dit is niet zo vreemd. De in 1971 geboren Argentijnse heeft gevoel voor subtiele trends en mode. Vandaag is Máxima gespot in een jurkje van Tory Burch. Deze Amerikaanse ontwerpster, ook wel bekend als actrice uit de serie “Gossip Girl” staat bekend om haar Bohemian ontwerpen waarin ze haar logo verwerkt. Hip, helemaal van nu en mooi verfijnd. De stijl van Máxima wordt veelvuldig gekopieerd door stylisten en vrouwen in heel Nederland. Daarom is Máxima niet alleen Modekoningin maar ook een heuse Trendsetter.

Máxima’s Oorbellen

De Koninklijke sieraden worden zeer zorgvuldig uitgezocht bij de outfits van onze Royals. Tijdens Officiële bezoeken en gala’s zien we schitterende diamanten, parels en verschillende kleuren en type edelstenen. Van alle Koninklijke sieraden krijgen vooral Máxima’s oorbellen  vaak de aandacht. Ze draagt vaker lange oorbellen met een opvallend gekleurde steen of parels. Kort nadat Máxima in de media is geweest zien we de sieradenmerken en fashionistas de trend van Maxima volgen.

Koning Willem-Alexander

De heren kunnen uiteraard niet achterblijven. Koninklijke sieraden vinden we bij de Koning alleen bij Officiële bezoeken of inhuldigingen, in bijvoorbeeld de vorm van een broche. Horloge merken als Longines, Tag Heuer en Rolex worden gedragen door onze Koning. Ook in onze collectie merken zijn schitterende horloges te vinden die een Royal uitstraling hebben. Ook de heren kunnen in de spotlights met een prachtig horloge van bijvoorbeeld Guess. Trendy maar verfijnd. Armani horloges kloppen tot in de details, ze zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en van luxe materialen.

Ps. Volg je ons ook al op Twitter @quickjewels of Facebook Quickjewels?