Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Pulsar PZ6003X1 horloge

Pulsar PZ6003X1 horloge

Pulsar PZ6003X1 horloge

Dit Pulsar PZ6003X1 horloge moet je echt zien! Houd de Pulsar TV reclame scherp in de gaten deze laatste maanden van het jaar.
Er zal veel over gezegd en geschreven worden. Keep Watching!!

Quickjewels heeft een flinke voorraad PZ6003X1 ingekocht en levert dus razend snel.

Pulsar PZ6003X1 horloge | Solar techniek

De spectaculaire Pulsar PZ6003X1 is zo gemaakt dat de sportiviteit ervan afspat. Alles aan dit horloge ademt kracht en snelheid uit. Pulsar is hoofdsponsor van de Autorally en dat vind je ook terug in de materialen en kleuren van dit krachtige horloge. Deze pulsar is alles behalve een gewoon horloge. Naast het aangeven van de exacte tijd zit er onder de motorkap een sublieme chronograaf om jawel, de snelheid te meten.

Pulsar heeft bij dit horloge gekozen voor duurzaamheid en heeft een solar uurwerk in dit sporthorloge gemaakt.

In de wijzerplaat zit een oplaadbare solar cel en slaat de opgewekte energie hierin op. Dit gaat razend snel en zelfs bij weinig zonlicht laadt het horloge perfect.

Dit herenhorloge is hoofdzakelijk gemaakt van zilverkleurig roestvrijstaal met een prachtige zwart gecoate rand rondom de kast. De zwart met gele accenten wijzerplaat oogt opvallend sportief.

Koop deze pulsar PZ6003X1 nu met 2 jaar garantie en 30 dagen retourrecht bij Quickjewels.  Jouw Pulsar horloge leverancier!

 

Gerelateerde berichten
  1. Pulsar Solar horloges | 3 types voor elke stijl 1! Pulsar Solar horloges | 3 types voor elke stijl 1!