Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Stoere dames horloges

Stoere dames horloges

Houd je wel van een beetje stoere sieraden en ben je op zoek naar een stoer dameshorlogeWij zetten alle tips voor je op een rij om een stoer dameshorloge uit te kiezen voor jezelf of om aan iemand cadeau te geven. 

 

Een ‘’stoere dameshorloge’’

Wat is nu precies een stoer dameshorloge? Een stoer dameshorloge hoeft niet direct te betekenen dat het een totaal andere vorm heeft dan de meeste dameshorloges. Een andere kleur wijzerplaat of een stoere touch kan al veel voor je horloge doen. 

 

Een donkere wijzerplaat

Een donkere wijzerplaat maakt een horloge direct stoer en sportief. Ook met een klassieke band of case kan een donkere wijzerplaat een beroep doen op de sportiviteit van een horloge. 

Een goed voorbeeld is het Michael Kors Brecken horloge met een zwarte wijzerplaat. 

 

Een zwart leren bandje voor je horloge

Een andere handige truc om je horloge in een klap stoerder te maken, is een zwart (of andere donkere kleur) bandje aan het uurwerk doen. Een donkere kleur om je pols zorgt direct al voor een stoere look. 

Een donker horlogebandje maakt je horloge dus direct stoerder. Ongeacht welk materiaal je hiervoor gebruikt. Een donker siliconen, leren of metalen/stalen bandje creëert dezelfde stoere look. 

 

De Casio horloges voor dames

Een donkere wijzerplaat of bandje helpt je dus om een horloge wat stoerder te maken. Wanneer je op zoek bent naar een kant-en-klaar stoer horloge, zijn de horloges van Casio voor jou geschikt. 

De horloges van Casio zijn in veel gevallen unisex en dus ook geschikt voor de stoerdere vrouw!

De retro look van een klassiek Casio horloge straalt al wat meer sportiviteit uit dan een ander simplistisch horloge wat vaak gedragen wordt. Echter heeft Casio ook nieuwe horloges beschikbaar die nog stoerder zijn. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar de Casio G-Shock. Een bijna digitaal horloge waar de printplaten als case dienen. Erg stoer, modern en met een leuke touch. 

 

De Garmin horloges voor dames

De Garmin horloges zijn simplistisch en modern. Deze kwalitatieve smartwatches zijn multifunctioneel en stylish. Een horloge waar je dus veel mee kan doen en door zijn moderne uitstraling ook een stoerdere en sportieve uitstraling heeft dan een klassiek horloge.  

Een goed voorbeeld is het Garmin Venu horloge. Een effectieve smartwatch waar je van alles mee kunt doen. In een modern en sportief jasje. 

 

De ICE watches voor dames

Ook de ICE watches omhullen zich in een modern en sportief jasje. Een stoere look is hiermee gegarandeerd. De siliconen bandjes, stoere wijzerplaten en unieke styling zorgen ook hier weer voor een ferme uitstraling.