Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Swarovski Remix armbanden

Swarovski Remix armbanden

Trend alert! Swarovski Remix armbanden.

Tijdens de exclusieve Swarovski retailer dagen maakte ik voor het eerst kennis met dit innovatieve concept waar de verwachtingen hoog van zijn. Ik heb het hierbij over de nieuwe SWAROVSKI REMIX ARMBANDEN. Nu vraag je je misschien af, waarom is dit zo nieuw en verrassend? Dat zal ik je vertellen.

De armbandjes hebben allemaal een magneetsluiting, welke rijkelijk versierd is met Swarovski kristallen. Ik heb dit armbandje zelf ook gekocht en ik moet eerlijk zeggen, ik had mijn bedenkingen bij het woord ‘magneet’. Toch blijkt dit super stevig te zijn door de twee pinnetjes die eerst bevestigd worden en daarna pas het magneetje. De armbandjes kunnen door deze magneetsluiting aan elkaar gekoppeld worden. Op deze manier kun je de remix strengen als armband of ketting dragen.

De Swarovski Remix collectie bestaat uit 32 verschillende soorten armbanden. Deze armbanden zijn zilver- of roségoudkleurig. Draag je alleen goudkleurige sieraden? Dan zou je wellicht eens naar de zilverkleurige streng met het geelgoud bedeltje kunnen kijken. Helaas zijn de armbanden niet in geelgoud uitvoering te verkrijgen.

Ik ben er helemaal weg van en bij Quickjewels hebben we toch wel een beetje een primeurtje, want deze collectie is 1: niet bij alle Swarovski dealers verkrijgbaar en 2: bij ons al te bestellen, terwijl hij pas in augustus gelanceerd zal worden.

Wil jij ook zo’n trendy Swarovski Remix armband (waar we nog heel veel van gaan horen) in zo’n herkenbaar mooi blauw doosje ontvangen? Kijk dan snel in onze shop! En laat ze gratis feestelijk inpakken, dat maakt het nóg leuker ;)

Lieve groetjes,
Leanne

p.s. Altijd op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges? Volg ons op:

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Gerelateerde berichten
  1. 25 jaar Quickjewels 25 jaar Quickjewels
  2. Vier de lente met Swarovski! Vier de lente met Swarovski!
  3. Quickjewels' Christmas mode = on! Quickjewels' Christmas mode = on!
  4. De nieuwste Swarovski collectie! De nieuwste Swarovski collectie!