Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Timeless Elegance | Daniel Wellington horloges!

Timeless Elegance | Daniel Wellington horloges!

Ben jij op zoek naar een minimalistisch horloge met een elegante uitstraling? Dan zijn de horloges van Daniel Wellington echt iets voor jou!

Gisteravond keek ik naar de nieuwe Netflix serie: Elite. Deze serie gaat over privéschool met vele rijke studenten. En tot mijn grote vreugde, draagt één van de hoofdrolspelers een Daniel Wellington horloge. Later in de serie zie je deze horloges/ dit merk meerdere keren voorbij komen. Je kan je vast voorstellen dat zulke scenes mij blij maken en inspireren om je wat meer over dit te gekke merk te vertellen.

Daniel Wellington en hoe het begon

De oprichter van dit merk begon bij het idee een dun en elegant horloge te creëren met een eenvoudig design zonder teveel "blingbling". Het zou tijdens verschillende gelegenheden gedragen moeten kunnen worden met de verschillende patronen en kleuren van de (verwisselbare) NATO-bandjes.

Deze band is naar mijn idee ook hetgeen wat Daniel Wellington onderscheidend maakt van de vele minimalistische horloges van merken als CLUSE, Rosefield en Skagen. De NATO-band is makkelijk te vervangen en leverbaar in veel verschillende kleuren. Daniel Wellington heeft ook een hele mooie serie met lederen horlogeband. Deze serie vind ik wat klassieker overkomen en zie ik vaak voorbij komen. Toch is wat mij betreft de rood, wit, blauw combinatie het  meest typerend voor Daniel Wellington horloges.

De zilver/ roségoudkleurige horloges van dit merk worden geleverd met een witte of zwarte wijzerplaat. Op elke wijzerplaat staat de afkorting van het merk, DW. Dit is de afkorting van Daniel Wellington, wat de naam is van de man, die de oprichter van het merk zo inspireerde. Deze Daniel Wellington had, zoals de oprichter van het merk noemt, een onberispelijke en ingetogen stijl. Dit zie je dan ook terug in het design van de prachtige horloges.

De meeste horloges zijn overigens unisex horloges. De horloges zijn dus prima te delen met je partner, maar nog leuker om voor jezelf te hebben! Wij hebben een groot deel van de Daniel Wellington collectie op onze website en voorradig. Bestel je jouw horloge op werkdagen voor 20:00, dan krijg je deze de volgende dag thuis bezorgd. Daarbij is de verzending gratis en kun je kiezen voor een gratis cadeauverpakking ;). Veel shopplezier!

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes/trends? Volg ons dan op INSTAGRAM of like ons op FACEBOOK!

Een hele fijne dag toegewenst!
Liefs,
Leanne