Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Trouwsieraden - I Do! Wat draag jij op jouw mooiste dag?

Trouwsieraden - I Do! Wat draag jij op jouw mooiste dag?

De dagen, weken en hopelijk maanden zijn aangebroken van zomerse temperaturen. De zon komt al vroeg op, wakker worden met ontbijt aan de tuintafel, een voorzichtig zonnetje bij ons kopje koffie. Hoe fijn is dat? En hij laat ons pas laat in de avond weer alleen, wanneer we loom zijn van een dagje strand.  Daarom ook zijn deze lente- en zomermaanden populaire trouwmaanden. Deze maanden geven ons zoveel positiviteit. Geurende bloemen, een gouden gloed op onze huid en een zomerse jurk waarbij jouw trouwsieraden the finishing touch zijn.

Aanzoek, trouwjurk & trouwsieraden

oké, oké misschien ging ik iets te snel. Misschien ben je nog heerlijk aan het fantaseren over hoe jouw droom bruiloft eruit komt te zien.  Of met wie je gaat trouwen? ;-) Of welke kleur jurk jij wilt dragen.  En ga zo de lijst maar af.  Eerst het aanzoek maar afwachten, of neem jijzelf de controle? (Zoals ik :-)) Zodra het aanzoek is gedaan kunnen jullie gaan plannen. Een datum, trouwringen. En jij mag je droom jurk gaan uitzoeken.  Niets belangrijker dan de jurk. De bruiloft gaat stiekem toch wel om de bruid vindt je ook niet?

Bij het passen van trouwjurken ga je uit van het model, de stijl en niet te vergeten een budget.  De stijl van trouwjurk bepaald ook welke trouwsieraden je erbij gaat dragen. Wanneer je een zeer bewerkt bovenlijfje hebt met parels, swarovski en/of kant is het goed om de afweging te maken of trouwsieraden je outfit aanvullen of juist niet. Kies daarom net als je jurk, je sieraden zorgvuldig uit.

Trouwsieraden zilver

Parels zijn misschien erg klassiek, maar kunnen bij vele gelegenheden. Daarnaast is de parel,m deze zomer, bezig met een comeback in de trouwjurken. Daardoor,  hip- en happening.

Met dit stijlvolle, eenvoudige Ti Sento Milano set kan je jouw jurk de juiste touch geven. Eenvoudig, puur en feestelijk. De kleur zilver van deze ring, oorbellen en armband passen mooi bij een lichte kleur jurk. Daarnaast geeft zilver en wit goud, glans door de weerspiegeling van licht. Esprit sieraden heeft ook schitterende zilveren trouwsieraden. Fijne armbandjes en oorbellen met of zonder zirkonias of parels.

Trouwsieraden goud

Wanneer je trouwsieraden gaat kopen. Vraag je dan niet alleen af wat mooi bij jouw jurk past. Kijk ook goed naar jouw eigen stijl. Ga je het bijvoorbeeld vaker dragen? Wel zo leuk om er lang plezier van te hebben. En een blijvende herinnering aan jullie mooiste dag!

Ben jij qua huid-type geen zilver drager? Of houdt jij gewoon niet van zilveren sieraden? Dan zijn er ook schitterende gouden trouwsieraden sets verkrijgbaar. Bijvoorbeeld van het merk Blush. Eenvoudige sets gezet met zirkonia. Of juist een klassiekere look met parels.

Dames, alsjeblieft laat je horloge thuis als je gaat trouwen. Je hoeft nergens meer heen. De tijd wordt in de gaten gehouden door de ceremoniemeesters of weddingplanner. So, don't worry and Enjoy! De heren dragen tegenwoordig steeds vaker een horloge bij hun pak. Afgestyled in de kleuren van hun trouwpak.

Wat voor sieraden droeg jij toen je ging trouwen?   Post een foto of jouw ideeën op onze facebook met #trouwsieraden. Wij zijn heel benieuwd!

 

 

Gerelateerde berichten
  1. Bruidssieraden inspiratie Bruidssieraden inspiratie