Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Vaderdag cadeau

Vaderdag cadeau

Uuh, 21 Juni toch? Vaderdag!

Vaderdag en een vaderdag cadeau. Dat zijn al twee dingen waar ik zelf over moet nadenken. Wanneer is het ook alweer vaderdag? Ok, 21 Juni 2015. Een vaderdag cadeau? Tja daar zeg je wat. Wat is origineel en hebben we nog niet eerder gegeven?! Een knutselwerkje, daar zit mijn vader niet meer op te wachten. (alleen maar kinderen van +25 jr) een ontbijtje op bed? (Dat wordt me iets te vroeg!) Wat zijn jouw ideeën over vaderdag? Vier jij vaderdag?

Vaderdag op Pinterest!

Pinterest, ken je dit platform al? Ik ben er helemaal weg van! Inspiratie op doen voor een verjaardag of een nieuw zomerjurkje shoppen. Het kan allemaal met Pinterest. Als je niet heel creatief bent, kan je hier je hart ophalen. De ideeën vliegen je om de oren. Wij hebben speciaal voor vaderdag een bord gemaakt. De leukste vaderdag cadeaus op 1 bord verzameld. Bekijk het Quickjewels Vaderdag bord.

Een vaderdag cadeau die niet te missen is

Als je, net als mij, uitgekeken bent op een boek, of een stropdas of weer een cadeau bon. Kan je kiezen voor de volgende leuke cadeaus. Wij hebben een lijstje gemaakt met te gekke vaders ;-) met bijbehorende cadeaus! Cadeaus die niet te missen zijn om de pols van je vader!

1. De SDSV-er (super-duper-sportieve-vader) Garmin Forerunner 220 HRM
2. De DGP (dokter-gadget-papa) Garmin Vivoactive Zwart met Hartslagband
3. De BAT (betrouwbare-altijd-bij-de-tijd-papa) Seiko herenhorloges.
4. De VP (vintage Papa) Fossil Sieraden

Daarnaast zijn er natuurlijk nog heeeel veel andere type vaders. En jouw vader is natuurlijk de leukste! ;-) Heb jij nog leuke ideeën voor Vaderdag? Deel het met ons op Pinterest! Of volg ons op Facebook. Daar posten wij de leukste plaatjes voor vaderdag en de nieuwste trends op het gebied van sieraden en horloges.

Tot gauw op Facebook  |  Instagram  | Pinterest |  Twitter

Gerelateerde berichten
  1. Pulsar horloges WK Deal - Mis hem niet! Pulsar horloges WK Deal - Mis hem niet!
  2. Vaderdag Cadeau - Zondag 15 Juni is het vaderdag Vaderdag Cadeau - Zondag 15 Juni is het vaderdag