Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Valentijnsdag 2015 ♥ Zaterdag, 14 Februari

Valentijnsdag 2015  ♥  Zaterdag, 14 Februari

Ben jij al iemands Valentijn? Rond alle feestdagen, zoals zaterdag 14 februari, draaien etaleurs overuren. Etalages worden compleet gerestyled voor Valentijnsdag. De kleuren rood en roze staan centraal met hart balonnen, harten confetti en harten snoepjes! De mooiste mode wordt voor de etalage gehangen, met de perfecte matching schoenen erbij. Een mooi lederen jack voor de mannen, met een shawl erbij. Alles zijn mooist te zijn voor Valentijnsdag 2015, voor die leuke avond met je eigen Prins of Prinses.

Valentijnsdag 2015, inspiratie opdoen

Zit jij ook op Social Media? Waar maak jij het meeste gebruik van? Aan mijzelf merk ik dat Instagram en Pinterest me erg trekken. Met kerst bijvoorbeeld. De leukste ideeen van kerstoutfit tot boomversieringen vindt je op Pinterest. Je kan het gratis met iedereen delen, eigen borden aanmaken en genieten van projecten of creatieve uitbarstingen van anderen. Ook voor Valentijn staan er echt te gekke ideëen op. Je kan op Pinterest zoveel inspiratie op doen om er een onvergetelijke Valentijnsdag 2015 van te maken.

Tips voor Valentijnsdag 2015

Zoals ik al zei staat Pinterest helemaal vol met tips voor Valentijnsdag 2015. Maar wat zijn jouw ideëen om te gaan geven of doen met Valentijnsdag? Je kan, je moeder gaan verassen met een een bos bloemen. Je zus een dikke knuffel geven. Een welgemeend compliment geven aan iemand die het nodig heeft. Voor je geliefde een romantisch diner plannen. Samen naar de bioscoop of een lekkere chocoladefondue maken met vers fruit en cocktailtje. Op Pinterest vindt je ook leuke DIY (Do It Yourself) tips. Maak je eigen taart of kaart of kaars. Of maak eens overheerlijk chocoladehart! Voor de gein een avondje ideeen opdoen is super eenvoudig met Pinterest.

Valentijnsdag 2015, cadeautips

1.Een gepersonaliseerd cadeau van de HEMA. Een laptophoes, telefoonhoesje of een koffiemok met jullie foto.
2. Een schitterend paar relatie-ringen voor jou en je lief. Als teken van verbondenheid.
3. De sneakers voor 2015 zijn de "old-skool" adidas Sneakers. Daar kan je jouw liefje super gelukkig mee maken!
4. Je kan nu online bij ons een paar relatie-ringen winnen. Ga naar onze Facebook pagina en doe mee met deze actie.

Ik ben zo benieuwd naar jou tips om een leuke Valentijnsdag 2015 te beleven. Wat zijn je / jullie plannen?

Gerelateerde berichten
  1. 14 Februari Valentijnsdag 14 Februari Valentijnsdag