Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Vivoactive Garmin Smartwatch

Vivoactive Garmin Smartwatch

Ben jij ook dol op nieuwe snufjes? Gadgets die je moet - en zal - en wil proberen? Dan heb ik er een die je aan jou lijstje kan toevoegen! Sporten, actief bezig zijn. Hardlopen of golfen. Zwemmen of fietsen. En tijdens een van deze activiteiten een notificatie ontvangen van e-mails en berichten? Dat kan met de Garmin Vivoactive Smartwatch. De nieuwste technologie verwerkt in een mooi design (sport-)horloge.

Vivoactive, slimmer werken & harder sporten

Garmin, geavanceerde techniek verwerkt in mooie draagbare sporthorloges. Vanuit je werk direct naar sport. Dat kan in design en functionaliteit. In de Vivoactive zijn geïntegreerde sport-apps te vinden. Deze tracken je activiteiten. Zelfs als je jouw telefoon niet bij je hebt. In het menu van dit Garmin horloge zijn Apps te vinden met GPS-functies voor 5 verschillende sportactiviteiten. Het Garmin Vivoactive horloge is ook tijdens zonnige dagen goed af te lezen door het hoge-resolutie kleuren scherm. het horloge kan de hele dag door gedragen worden. En met dit mooie strakke design van Garmin is dat zeker geen straf. Het horloge is lichtgewicht en ultradun. De gebruikstijd van het horloge is 3 weken in horloge/activity-tracking modus. Of zeker tot 10 uur bij gebruik van GPS. Uniek aan dit horloge, je kan hem altijd dragen door de waterbestendigheid. Je kan rustig sporten, zweten en zwemmen en je niet druk hoeven maken over je horloge.

Specificaties van de Vivoactive

De Garmin Vivoactive smartwatch is een sporthorloge met Smartwatch technologie. Met Touch screen en hoge resolutie kleuren scherm. Wanneer je een activiteit uitvoert en er is een inkomende oproep, email of tekstbericht, zal de Vivoactive zachtjes op de pols trillen. Dit komt door de Bluetooth technologie die is verwerkt in je horloge. Wanneer je horloge trilt kan je met een veeg over het scherm, de berichten lezen. Of met een druk op de knop het scherm weer leeg maken.

Op Garmin Connect is het mogelijk om je vorderingen bij te houden. Daarnaast kan je beloningen ontvangen wanneer je extra motivatie nodig hebt. Nog zoiets leuks, ben je toch wel een beetje modebewust in sporten of in het dagelijks leven? Dan zijn er 5 verschillende gekleurde banden te verkrijgen om een fijne touch aan je Vivoactive te geven.

Zoals ik eerder aangaf is het horloge ultradun en ultralicht - 43.8 mm x 38.5 mm x 8.0 mm en weegt maar 38.0 gram inclusief band. Ook zo'n fijne specificatie, aangezien ik mijn telefoon best vaak niet weet te vinden, de Vind mijn telefoon functie. Echt ge-wel-dig. Nu nog even zorgen dat ik het horloge ook altijd om heb.

Uiterst geschikt voor alle type sport

Er zijn vijf sporten waar dit horloge uitermate geschikt voor is. De Vivoactive is uiterst geschikt voor Hardlopen, Golfen, Fietsen, bewegen en zwemmen.

Tijdens het hardlopen; is het mogelijk om tijd, afstand, tempo en calorieën te monitoren. Daarnaast is het horloge compatibel met een hartslagmeter en kan je een auto lap / pauze instellen. Ook handig, tempowaarschuwingen wanneer je afwijkt van je ingestelde tempo.

Tijdens het fietsen; Jouw Vivoactive kan de afstand, tijd en snelheid monitoren en weergeven op het scherm

Tijdens het zwemmen; Wanneer je traint voor bijvoorbeeld een Triathlon is de training ontzettend belangrijk. En wil je graag gegevens kunnen monitoren en vergelijken. De Vivoactive geeft tijd, afstand en aantal slagen weer.

Tijdens activteit; Stappenteller - automatische doelen - een bewegingsbalk om je te motiveren om te gaan bewegen bij inactiviteit en ja zelfs slapen is een activiteit. Het houdt de totale aantal uren slaap bij. (Onrustige en rustige slaap.)

Tijdens Golfen; Slagafstand berekening - afstanden van de green worden weergegeven. Er zijn meer dan duizend greens voorgeprogrammeerd. Daarnaast geeft het de afstand tot layups/doglegs weer.

Zoals je ziet is het Vivoactive Smartwatch horloge ontzettend uitgebreid! Wil jij deze gadget nu ook zo snel mogelijk om je pols? Bestel hem eenvoudig bij Quickjewels. Er zijn twee varianten beschikbaar.  Een Vivoactive White & Vivoactive Black