Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Waarom Ti Sento oorbellen altijd goed zijn

Waarom Ti Sento oorbellen altijd goed zijn

Je hebt vast wel van het sieradenmerk Ti Sento Milano gehoord. Dit eigentijdse, speelse en toch klassieke sieradenmerk verovert al jaren de harten van vrouwen en meisjes. De sieraden zijn van hoge kwaliteit, elegant, klassiek en toch altijd on-trend. 

Dit maakt het voor dames altijd een goede keuze om Ti Sento Milano oorbellen in te doen. Ongeacht de gelegenheid: Ti Sento oorbellen zijn eigenlijk altijd een goede keuze! 

 

Hoe het ooit begon

De oprichters Julian Rotstein en Tamara Goldstoff brachten in 2003 hun eerste collectie uit met Ti Sento Milano. De zilveren sieradenlijn is gebaseerd op de behoefte van het creëren van een luxe, fashionable en toegankelijke sieraden collectie. 

Door de hoge productkwaliteit, met de hand gezet door diamantzetters, neemt Ti Sento een grote plaats in op de sieradenmarkt. In een korte tijd groeide haar bekendheid enorm. 

De trendy sieraden en hoge kwaliteit zorgden ervoor dat Ti Sento niet meer weg te denken is uit de modewereld van nu. 

 

Waar komt de populariteit van Ti Sento Milano vandaan?

De ontwerpen van de Ti Sento Milano sieraden zijn verfijnd, trendy en eigenlijk nooit over de top. Dit typeert het klassieke, chique Milanese stijl. 

Milaan staat bekend als dé modestad van Europa, waar vrouwen natuurlijke elegantie en stijl hebben. 

Sieraden maken een belangrijk deel uit van hun dagelijkse garderobe. Ti Sento bestaat uit voornamelijk uit subtiele, vrouwelijke sieraden. Deze kunnen bij elke gelegenheid gedragen worden worden gedragen. 

Ti Sento Milano sieraden zijn gemaakt van sterling zilver (925) en voorzien van een rhodium laagje. Rhodium staat er om bekend het sieraad een langdurige glans te geven. Het vermindert de kans op eventuele kleurverandering op lange termijn. Ook voorkomt het dat de sieraden snel zullen beschadigen. 

De Milano armbanden zijn tot in detail afgewerkt. De sluitingen en scharnieren maken deel uit van het ontwerp. De armbanden hebben een siersluiting, een onzichtbare sluiting of een sluiting waarbij het scharnier doorloopt in het ontwerp.

 

De mooiste Ti Sento Milano sieraden voor jou 

Ben je benieuwd geworden naar deze moderne en toch klassieke sieraden? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en ontdek de verschillende sieraden van Ti Sento voor jou. Er zijn verschillende oorbellen, armbanden, ringen en meer die je hart kunnen veroveren met de eerste blik op hun glinstering. 

Onder andere de Ti Sento hangers en oorbellen zijn erg in trek. Dit komt vooral door hun elegante vormen die op verschillende gelegenheden gedragen kunnen worden.