Adidas maakt stijlvolle sporthorloges met een trendy en moderne uitstraling. Ze zijn licht van gewicht en zitten comfortabel rond de pols. Perfect dus voor tijdens het sporten. Want deze modellen zitten altijd lekker. En door hun waterdichtheid zijn ze ook geschikt voor tijdens het zwemmen!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

.

Adidas horloges kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Inmiddels kan je ook bij ons terecht voor de supertrendy Adidas horloges. Dit merk staat wereldwijd bekend om haar sportieve artikelen zoals schoenen, kleding, zonnebrillen en ander sportgerelateerde producten. Sinds een aantal jaren is dit sportkledingmerk begonnen met het uitbrengen van deze gave horloges. Hoewel deze modellen zijn ontworpen voor de vrije tijd, is het sportieve karakter in de Adidas horloges duidelijk te herkennen. Maar het mooiste van deze hippe horloges is nog wel dat ze zo betaalbaar zijn!

Een sportieve en een recreatieve lijn die je kan herkennen aan het logo

Sinds jaren voert Adidas twee verschillende lijnen. De twee lijnen onderscheiden zich door de twee bekende beelden die iedereen bij Adidas heeft. Zo herkent iedereen de drie sportieve lijnen van dit merk als logo. Maar ook het bladvormige logo staat bij iedereen in het geheugen gegrift. Op de Adidas horloges zal je in de meeste gevallen het bladvormige logo zien. Dat komt doordat dit logo tegenwoordig door dit horlogemerk wordt gebruikt voor de lijn producten die bedoeld zijn voor de vrije tijd. De echte sportartikelen zijn voorzien van de iconische drie lijnen.

Opgericht net na de oorlog en tegenwoordig de grootste in Europa

Het bedrijf achter de Adidas horloges is in 1948 opgericht nadat de oprichter ruzie had met zijn broer. De naam van de oprichter was Adi Dassler. Het mag duidelijk zijn dat Adidas haar naam van haar oprichter heeft ontleend. De broer van Adi Dassler heeft trouwens tegelijkertijd ook een bedrijf in sportartikelen opgericht. Dat bedrijf is uiteindelijk Puma geworden. Tegenwoordig is dit merk in Europa de grootste fabrikant van sportartikelen. En als ik zo naar mijn eigen Adidas horloge kijk, ook zeker de beste!

Jouw Adidas horloge is perfect te gebruiken voor bij het sporten

Hoewel de Adidas horloges tot de lijn met vrijetijdsartikelen horen, zijn het absoluut sporthorloges te noemen. De wijzerplaat is bijvoorbeeld trendy maar overzichtelijk ingericht. Je kunt met een vlugge blik de tijd van je Adidas horloge aflezen. Daarnaast zijn het vrij lichte modellen zodat je niet al te veel hinder hebt bij het dragen van het uurwerk. Doordat dit merk gebruikmaakt van materialen zoals kunststof en canvas, weet je zeker dat jouw horloge altijd lekker zit. Ook bij bijvoorbeeld het zwemmen, want de Adidas horloges hebben allemaal een waterdichtheid van 5 ATM!

Adidas maakt gebruik van frisse en felle kleuren

De vele Adidas horloges zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Hoewel dit merk geen extravagante uurwerken probeert te maken, zijn deze modellen wel in frisse en felle kleuren uitgebracht. Maar ook voor een wat minder fel uurwerk, zoals een zwart of wit model, kan je goed bij dit horlogemerk terecht. De uurwerken zijn ondergebracht in verschillende collecties met makkelijk te onthouden namen. Voor de collecties worden namelijk de namen van grote steden gebruikt zoals Melbourne, Cambridge, Santiago en Toronto.