Converse horloges'

Creativiteit, vrijheid en fashion staan bij Converse voorop. Het is een rebels merk dat graag tegen de stroom inzwemt. Hun fans vind je overal, zowel jong als oud. Ook hun horloges hebben die typische rebelse stijl en ze worden dan ook graag gedragen door creatievelingen en moderne rebellen.

Converse horloges kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Als je op zoek bent naar Converse horloges, geef ik je geen ongelijk. De horloges van Converse zijn hip, trendy en goedkoop. Als merk zijn ze dan ook ongekend populair en hebben ze een lange geschiedenis. Tegenwoordig is Converse een iconisch merk dat ontzettend veel verschillende artikelen heeft. Hoewel dit bedrijf is begonnen met het maken van schoenen, hebben ze tegenwoordig namelijk allerlei producten zoals kleding, sieraden, tassen, accessoires en horloges. Elk artikel heeft weer die creatieve en hippe stijl die zo kenmerken is voor dit merk. Dat heeft ervoor gezorgd dat duizenden fans, zowel jongeren als volwassenen, Converse horloges of een van de vele andere kleurrijke producten dragen.

Deze horloges zijn achter- achterkleinkinderen van de Converse All Stars

Iedereen kent dit merk natuurlijk van de meest populaire schoenen ooit, de Chucks. Converse is namelijk in 1908 opgericht als schoenenfabriek. Maar het bedrijf werd pas echt populair toen ze negen jaar later de All Star basketbalschoen introduceerden. Deze sportschoenen waren meteen een hit en werden wereldwijd een hit toen ex-basketballer Chuck Taylor de schoenen ging vertegenwoordigen. Tot op de dag van vandaag worden de All Stars, of Chuckies, gedragen. Inmiddels zijn ze wereldberoemd en geliefd onder jong en oud.

Converse wordt gedragen door jong en oud

Tegenwoordig zie je dit merk vooral in de vorm van schoenen en accessoires zoals horloges. Daarnaast vertoont Converse zichzelf graag op muziekfestivals en verschillende sportevenementen. Onder skate-liefhebbers zijn ze bijvoorbeeld ook een erg populair merk. Het gevarieerde aanbod en het image van creativiteit, sportiviteit en 'genieten van het leven' heeft van Converse een zeer groot merk gemaakt. Hoewel ze ook onder volwassenen een populair merk zijn, is Converse vooral gericht op jongeren. Dit hoeft echter niemand tegen te houden, want door hun ontwerp zijn hun horloges heel toegankelijk!

Groen, geel, blauw, roze, zwart, wit en grijs. Dit merk maakt gebruik van alle kleuren!

Het eerste dat op zal vallen als je deze collectie bekijkt, is dat ze zo enorm kleurrijk zijn. Als je een nieuw horloge kopen wil, kan je hier kiezen uit de meest uiteenlopende kleuren. Groen, geel, blauw, roze of combinaties daarvan, bij dit merk kan je het zo gek niet bedenken. Maar ook voor minder uitspattende modellen in de kleuren zwart, wit of grijs kan je hier prima terecht. Je kan een Converse horloge kiezen met een digitaal of analoog uurwerk en met een vierkante of ronde kast. Daarnaast maakt dit merk gebruik van verschillende materialen zoals rubber en canvas.

 

Een Converse horloge is geweldig voor tijdens het sporten of het kijken daarnaar

Misschien wel het grootste voordeel van een Converse horloge, is dat hij zo enorm lekker zit. De horlogeband is gemaakt van rubber of canvas en past daardoor beter rond je pols dan bijvoorbeeld een schakelband. Doordat er niet gebruik wordt gemaakt van zware schakels, is het Converse horloge lekker licht en is het draaggemak veel hoger. Juist dit maakt dat deze modellen ook zeer geschikt zijn voor het dragen tijdens sporten. Maar dat is natuurlijk niet verplicht. De Converse uurwerken zijn echte vrije tijds horloges dus relaxen in het gras langs de zijlijn mag ook!