Daniel Wellington horloges

Daniel Wellington horloges maken het onderscheid tussen jou en de massa. Eenvoud en ingetogen, Stijlvol binnen traditionele grenzen, elk Daniel Wellington horloge ademt rust uit vanwege het stijvolle platte ontwerp en het minimalistisch karakter. Daniel Wellington horloges zijn er in 3 collecties. De Classic collectie is ultra plat en is leverbaar met zilver en rosekleurige kasten. De Dapper collectie heeft als kenmerk een Romeinse index met blauwe wijzers en de Classy collectie waarvan de wijzerplaat is voorzien van glinster steentjes als index.

Maak je horloge nog mooier met een Daniel Wellington armband

Bestel voor 20.00 en de volgende werkdag draag je al je nieuwe horloge. Welk Daniel Wellington horloge kies jij?

Quickjewels is official Daniel Wellington dealer en service point

 

Daniel Wellington Horloges - Elegantie & Eenvoud

Dit horlogemerk met een Scandinavische achtergrond is een écht unisex horloge. Prachtige dames en herenhorloges. Of je nu een zakenman bent met een kantoorbaan of meer een stoer urban type, Daniel Wellington heeft voor jou een perfect herenhorloge. Dit geldt natuurlijk ook voor dameshorloges die prima gedragen kunnen worden door vlotte dames die meer trendy zijn maar ook door de modewuste stijlvolle dames die meer geneigd zijn naar een klassieke stijl.

Aan de kwaliteit zijn geen consessies gedaan. De horlogekasten en de horlogebanden zijn gemaakt van perfecte materialen. Wat betreft de RVS horlogekasten kun je kiezen uit twee kleuren namelijk zilverkleurig en roségoudkleurig . Dit geldt ook voor de wijzerplaten die leverbaar zijn in de kleuren zwart en wit. Alle horloges zijn 3 atm waterdicht wat betekent dat ze water-resistant zijn (spatwaterdicht) maar niet geschikt om mee te zwemmen.

Alle Daniel Wellington horloges worden geleverd in een luxe verpakking en voorzien van een 2 jaar garantie certificaat.