Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
€ 80,70 € 269,00
Voor 23:59 besteld, is maandag in huis!
€ 174,30 € 249,00
2 tot 5 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Paul Hewitt horloges

PAUL EDWARD HEWITT, ontwerper van luxe herenkleding, werkte als een meester kleermaker in de buurt van Londen in het begin van de 20e eeuw. Vertrokken naar Duitsland heeft Paul Hewitt in het Noorden van Duitsland het herenkleding bedrijf tot een groot succes gemaakt met een knipoog naar, uiteraard, de Britse Stijl. In lijn met de traditie had 100 jaar later één van de kleinzoons het idee om horloges te maken, deze kleinzoon heeft de archieven geraadpleegd om het authentieke karakter en stijl in deze horloges en sieraden terug te brengen. De PAUL HEWITT collectie is geboren en bleek een waar succes te zijn. Geïnspireerd door de Nautica en Maritieme gedachte zijn de horloges en sieraden bijzonder en uniek in haar soort.
Kwaliteit uitgedrukt in materialen en zorgvuldigheid tijdens de nacontroles zijn de sleutels van dit prachtige lifestijle heren horloge merk.
Alle PAUL HEWITT horloges worden geleverd in een prachtige luxe horlogeverpakking voorzien van 2 jaar garantie. Quickjewels is de trotse leverancier óók van de PAUL HEWITT Collection

Lees verder...