PAUL EDWARD HEWITT, ontwerper van luxe herenkleding, werkte als een meester kleermaker in de buurt van Londen in het begin van de 20e eeuw. Vertrokken naar Duitsland heeft Paul Hewitt in het Noorden van Duitsland het herenkleding bedrijf tot een groot succes gemaakt met een knipoog naar, uiteraard, de Britse Stijl. In lijn met de traditie had 100 jaar later één van de kleinzoons het idee om horloges te maken, deze kleinzoon heeft de archieven geraadpleegd om het authentieke karakter en stijl in deze horloges en sieraden terug te brengen. De PAUL HEWITT collectie is geboren en bleek een waar succes te zijn. Geïnspireerd door de Nautica en Maritieme gedachte zijn de horloges en sieraden bijzonder en uniek in haar soort.
Kwaliteit uitgedrukt in materialen en zorgvuldigheid tijdens de nacontroles zijn de sleutels van dit prachtige lifestijle heren horloge merk.
Alle PAUL HEWITT horloges worden geleverd in een prachtige luxe horlogeverpakking voorzien van 2 jaar garantie. Quickjewels is de trotse leverancier óók van de PAUL HEWITT Collection

Paul Hewitt Horloges - Nautisch & Maritiem

Een horlogemerk van Duitse bodem. Paul Hewitt horloges zijn ontworpen door een kleinzoon van de oorspronkelijk Engelse kleding ontwerper Paul Hewitt. De doelstelling was een kwaliteitshorloge maken met een knipoog naar nautica en maritiem.

Een Paul Hewitt Horloge online bestellen

Er zijn vele verschillende Paul Hewitt horloge collecties te bestellen. De Signature Line is een elegant, tijdloos en authentiek horloge geïnspireerd op traditionele zeilinstrumenten en de Sailor Line met als kenmerk de slanke behuizing en minimalistische opmaak van de wijzerplaat. De uurwerken in deze horloges zijn gemaakt door de Zwitserse fabrikant Ronda wat staat voor duurzaam en kwaliteit.

Een Paul Hewitt Horloge is gemaakt van kwailteits materialen.

Elke paul Hewitt horloge is voorzien van een Zwitsers Ronda quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt voor degelijk roestvrijstaal met een roestvrijstalen achterdeksel. De lerenbanden worden gemaakt door een Duitse fabrikant en zijn voorzien van een stevige stiksel langs de randen. Deze horloges ademen kwaliteit en klasse uit.

Quickjewels is official Dealer van Paul Hewitt horloges. Wij leveren alle modellen in originele Een Paul Hewitt verpakking met bijbehorende certificaten.