Rodania horloges'

Rodania brengt al jaren dezelfde boodschap uit: 'Onze horloges zijn je op het lijf geschreven'. En dat maakt dit merk elke dag weer waar. De Zwitserse deskundigheid van Rodania zorgt voor betrouwbare uurwerken. Bovendien zijn ze prachtig vormgegeven en hebben ze een geweldige uitstraling.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Rodania horloges kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Als er iets is wat bij de Rodania horloges voorop staat, dan is het wel de hoge kwaliteit. Rodania biedt namelijk een prijs-kwaliteits-verhouding die steevast zo optimaal mogelijk wordt benut. Dit merk biedt duurzame en krachtige horloges aan die bovendien bijzonder nauwkeurig zijn. Ze hebben dan ook al tientallen jaren ervaring en een Zwitserse achtergrond. Tegenwoordig zijn de Rodania horloges in Belgisch/Nederlandse handen, maar de kwaliteit is nog steeds noemenswaardig hoog.

Het krasvaste glas geeft je een heldere blik op de tijd

De duurzaamheid van deze horloges is onder andere te danken aan de krachtige materialen die worden gebruikt. Zo worden de kasten gemaakt van roestvrij staal. Voor het glas op het uurwerk is saffier gebruikt. Dit heldere glas is zeer krasvast en geeft een duidelijke blik op de wijzerplaat. Bovendien kunnen de Rodania horloges met 10 ATM waterdichtheid best tegen een beetje water. Het zijn kortom de ideale horloges wanneer je een fervent sporter bent!

Ideale horloges wanneer sporten je favoriete bezigheid is

De Rodania horloges worden dan ook veel gedragen door recreatieve sporters en topatleten. Vooral de sportieve uitstraling en de vele functies van de uurwerken worden gewaardeerd. Zo worden deze modellen vaak uitgerust met meerdere functies zoals een stopwatch. Deze houdt de tijd nauwkeurig bij. De uurwerken kunnen tegen een stootje en zijn gemaakt om in barre omstandigheden door te kunnen blijven gaan. Precies zoals je van echte sporthorloges mag verwachten.

De Rodania horloges hebben hun kwaliteit kunnen bewijzen

Rodania is van Zwitserse afkomst. Het merk is in 1930 opgericht in Grenchen door de familie Baumgartner. Door de jaren heen heeft dit horlogemerk zich kunnen bewijzen als kwalitatief en betrouwbaar merk. De horloges zijn gemaakt op basis van een Zwitsers quartz uurwerk en worden goed getest. De luxueuze afwerking en het sportieve karakter zorgen voor de robuuste en stoere uitstraling van de Rodania horloges. Het is dan ook een van de sponsors van de Ronde van Vlaanderen. Bij deze wielerwedstrijd rijdt steevast een auto voorop die de officiële Rodania-tune draait.