TOV Essentials horloges'

Dat de ontwerpen van TOV Essentials zijn gebaseerd op de bekende TOV Essentials Tassen en Sieraden wat duidelijk is te zien. Deze hippe en trendy horloges hebben een echt vrouwelijk en sprankelend design dat prima te combineren is met elke outfit. TOV Essentials horloges zijn exclusief, trendy en toch betaalbaar.

 

SALE  Op = OP!

TOV essentials horloges kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

We kennen TOV essentials natuurlijk al van de sieraden en dan met name de armbanden en de kettingen maar ook van de tassen en schoenen en niet te vergeten de riemen. Eigenlijk alle accessoires die je kan bedenken waarmee je een stijlvol statement maakt. Wat we nog misten in deze succes rij van TOV essentials zijn horloges.
Begin dit jaar zijn wij van Quickjewels al geïnformeerd dat er een nieuwe lijn TOV essentials horloges gelanceerd zou worden en wij waren meteen enthousiast.

Deze horloges hebben écht een luxe uitstraling!

Zogezegd heeft TOV essentials een horloge lijn op de markt gebracht die qua uitstraling zich mag meten tussen de merken Gucci en Cartier.
Maar dan voor een vele malen gunstigere prijs. Als je een TOV essentials horloge voor het eerst ziet is de eerste indruk al snel dat het om een duur horloge gaat maar het tegendeel is waar. Is er dan bezuinigd op materiaal? Het simpele antwoord is nee, alle materialen die zijn gebruikt zijn stuk voor stuk van een duurzame en hoogwaardige kwaliteit. Je voelt meteen als je een TOV essentials horloge in de hand vast houd dat het van goede kwaliteit is.
De horloge kast is gemaakt van edelstaal voorzien van een extra stevige vergulding in verschillende kleuren. De lerenband is ook van een goede kwaliteit wat een lange levensduur garandeerd. Het luxe vlinderslot in de lerenband zorgt voor een extra lange levensduur van het leer.

TOV Essentials horloges hebben een echte vrouwelijke touch

Dat de TOV essentials horloges stijlvol en allure hebben is dus in één oog opslag gezien. De komende tijd zullen in de bekende modebladen de TOV essentials horloges in de schijnwerpers staan dus Quickjewels verwacht dat dit ,nog maar prille nieuwe horlogemerk, het echt gaat maken in 2014.
Wat ons betreft is TOV essentials hiermee een logische weg ingeslagen als antwoord op het succes van de eerder genoemde TOV essentials sieraden lijnen.

Wat voor modellen kun je verwachten in de TOV essentials horloge collecties.

De TOV essentials horloge collectie is gestart met een collectie van 16 modellen waarvan 4 met metalen horlogeband en 12 met leren horlogeband.
De 4 dameshorloges met metalen band zijn natuurlijk leverbaar in verschillende kleur combinaties en dan denken we aan de kleuren zilver, goud en rosé goud.
Dit zelfde geld ook voor de TOV essentials dameshorloges met lerenband die eveneens in verschillende kleuren worden geleverd.
Wat ons opviel is dat door gebruik te maken van verschillende kleurcombinaties er zoveel diversiteit mogelijk is en ieder TOV essentials dameshorloge een eigen karakter heeft. Zo zijn we ervan overtuigd dat voor iedere vrouw die van stijl houd een passend TOV essentials horloge is te vinden.
Wij willen je daar uiteraard graag mee helpen en je adviseren.

Dit merk biedt kwaliteit en duurzaamheid waar je zeker mee vooruit kan

Met een TOV essentials dameshorloge ben je er zeker van dat je investeert in een duurzaam kwaliteits horloge voor jaren draag plezier.
Daarbij is natuurlijk goed nagedacht over het design van dit horloge wat een tijdloos karakter heeft.
Een TOV essentials dameshorloge blijft jaar in jaar uit een mooi horloge en is niet gevoelig voor de snel veranderende mode trends.
Durf je het aan? Wij weten zeker dat je geen spijt krijgt en verliefd kan worden op je eigen TOV essentials horloge.
Veel plezier alvast!