Dameshorloges'

Kleur jezelf Tutti Milano! Met horloges in alle kleuren van de regenboog is dit merk met recht een trendy en hippe trendsetter. Voor dit merk is niets te gek. Bovendien zitten deze uurwerken comfortabel rond de pols en zijn ze zeer voordelig. Of je nou een chique of hip model zoekt!

Tutti Milano dameshorloge kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Sprankelend en kleurrijk zijn de nieuwe Tutti Milano dameshorloges zeker. Naast de vele unisex modellen zijn er nu ook felle modellen voor vrouwen. Deze modellen hebben een net iets vrouwelijker design. Zo zijn deze Tutti Milano dameshorloges versierd met schitterende zirkonia's. Daarnaast hebben we ook een complete serie verpleegstershorloges op voorraad! Allemaal voor die spectaculaire prijzen van Tutti Milano.

Tutti Milano dameshorloges zijn hip, kleurrijk, sprankelend, schitterend en oversized

Deze vrolijke dameshorloges zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. En eigenlijk vergeten we dan ook nog een aantal kleuren, want ook zwart en wit vind je in deze collectie terug! In de kasten zijn sprankelende zirkonia's verwerkt voor een extra schitterend effect. De dameshorloges van Tutti Milano zijn trouwens allemaal oversized zodat jouw favoriete model meteen in het oog springt als je hem draagt!

Deze modellen zijn een trend op zich!

Met deze serie horloges heeft Tutti Milano de horlogebranche op zijn grondvesten doen schudden. De kleurrijke en oversized horloges waren het begin van een trend die zich nog steeds aan het ontwikkelen is. Zeker omdat er voortdurend nieuwe modieuze modellen aan de collectie worden toegevoegd. We zijn nog steeds met zijn allen wild van deze unieke modellen en gaan er vanuit dat deze trend nog wel een aantal jaren zal aanhouden.

Handige verpleegstershorloges wanneer hygiëne bovenaan staat

Ook de Tutti Milano verpleegstershorloges zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Deze hippe uurwerken hebben een siliconen of rubberen 'horlogeband' en kast. Het steekstuk van de Tutti Milano verpleegstershorloges kan je door het knoopsgat van je blouse steken. Dit is een stuk hygiënischer dan wanneer hij om je pols zit.

Verzamel ze gewoon lekker allemaal!

Doordat de Tutti Milano dameshorloges zo enorm voordelig zijn, kan je deze dameshorloges gerust als accessoire voor erbij kopen. Of je koopt gewoon verschillende kleuren zodat je steeds kan wisselen per outfit! Daarnaast is de kwaliteit van deze dameshorloges ook tip top in orde. En natuurlijk bieden wij nog twee jaar garantie op alle Tutti Milano dameshorloges.