Hangers'

De collectie van Blush bestaat uit stralende sieraden voor een fantastische prijs. Hun collectie bestaat uit ringen, armbanden, kettingen en oorbellen met een trendy uitstraling en luxe gevoel. Blush houdt van goud en weet dit materiaal prachtig te combineren met zirkonia's en parels.

Blush hangers kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De elegante Blush hangers vind je in verschillende stijlvolle en trendy vormen. Zo maakt dit merk prachtige figuren zoals hartjes maar vind je ook hangers met parels of een grote zirkonia. Alle Blush hangers hebben echter het typische moderne en luxueuze ontwerp dat we van dit populaire merk gewend zijn. Ook worden ze allemaal gemaakt van veertien karaat goud in de kleuren wit, geel en rosé. Een geweldig cadeau dus! Voor jezelf, of een ander!

De Blush hangers zijn het resultaat van jarenlange ervaring

Bij het maken van de Blush hangers wordt bijna alleen goud gemaakt. Dit merk is dan ook echt de gouden zus van Ti Sento. Beide merken staan samen wereldwijd bekend om hun modieuze en elegante ontwerpen. Waar Blush echter voornamelijk met goud werkt, zie je bij Ti Sento vooral zilver. Door hun jarenlange ervaring met edelmetalen, weten ze hun sieraden de perfecte vorm te geven. Keer op keer kun je je laten verrassen door de nieuwe collecties van deze geweldige merken.

Deze collectie is de absolute place to be

Als liefhebber van gouden sieraden is deze collectie Blush hangers dus de absolute place to be! Dit merk is voortdurend actief met het bedenken, ontwerpen en smeden van nieuwe, prachtige sieraden. Hierdoor hebben ze een succesvolle collectie op kunnen zetten. Reden genoeg voor ons, om deze unieke Blush hangers in ons assortiment op te nemen. Bovendien is de prijs van deze elegante sieraden prima in orde. De Blush hangers zijn daardoor niet alleen een modieuze keus, maar ook een verstandige!

Luxueuze en elegante sieraden die niet te evenaren zijn

De Blush hangers worden gecombineerd met verschillende andere materialen. Zo zien we veel parels en grote (edel)stenen in deze collectie terug. De gouden glans staat prachtig bij de sprankelende zirkonia's en geven het geheel een luxueuze touch die niet te evenaren is. De Blush hangers zijn uniek in hun soort en behoren tot de mooiste van de wereld.