CLUSE armbanden vormen die ideale match met jouw CLUSE horloge. Draag een prachtige CLUSE armband in combinatie met je horloge. Bij Quickjewels bieden we de complete CLUSE armbanden collectie aan. Voor 20:00 besteld is de volgende werkdag bij jou thuis. Natuurlijk verpakken wij ook gratis als het een kado moet zijn.

CLUSE armbanden - Elegantie & Eenvoud

Een sieradenmerk van Amsterdamse bodem. CLUSE timmert hard aan de weg en is inmiddels nummer 1 in eenvoudige en elegante horloges en sieraden! CLUSE besteedt veel aandacht en tijd aan het ontwerpen in haar eigen atelier in Amsterdam. Daarnaast zijn de beste ontwerpers ook gewoon gevestigd in Amsterdan om jouw CLUSE sieraad te ontwerpen! De eerste lancering waren armbanden maar sinds vandaag ook oorbellen, kettingen en ringen? Wat een beauty's. Sieraden in de kleuren zilver, rosé-goudkleurig of geel-goudkleurig

Een CLUSE armband online bestellen

Er zijn vele stylen CLUSE armbanden te bestellen, elk met een eigen naam zoals de CLUSE Idylle en de Cluse Essentielle en dan in verschillende stylen en kleuren. Combineer jouw armband met een fraai CLUSE horloge! Quickjewels is official Dealer van CLUSE horloges en CLUSE sieraden. Wij leveren alle modellen in originele CLUSE verpakking met bijbehorende certificaten.