CLUSE ringen vormen die ideale match met jouw andere CLUSE sieraden en horloge. Kies één of meerdere ringen van CLUSE en maak de combinatie die bij jou past. Bij Quickjewels bieden we de complete CLUSE ringen collectie aan. Voor 20:00 besteld is de volgende werkdag bij jou thuis. Natuurlijk verpakken wij ook gratis in als het een kado moet zijn.

CLUSE ringen - Elegantie & Eenvoud

Een sieradenmerk van Amsterdamse bodem. CLUSE timmert hard aan de weg en is inmiddels nummer 1 in eenvoudige en elegante horloges en sieraden! CLUSE besteedt veel aandacht en tijd aan het ontwerpen in haar eigen atelier in Amsterdam. Daarnaast zijn de beste ontwerpers ook gewoon gevestigd in Amsterdan om jouw CLUSE sieraad te ontwerpen! De eerste lancering waren armbanden maar sinds vandaag ook oorbellen, kettingen en ringen? Wat een beauty's. Sieraden in de kleuren zilver, rosé-goudkleurig of geel-goudkleurig

Een CLUSE ringen online bestellen

Er zijn vele stylen CLUSE ringen te bestellen, elk met een eigen naam zoals de CLUSE Idylle en de Cluse Essentielle en dan in verschillende stylen en kleuren. Combineer jouw CLUSE ring met een fraai CLUSE horloge! Quickjewels is official Dealer van CLUSE horloges en CLUSE sieraden. Wij leveren alle modellen in originele CLUSE verpakking met bijbehorende certificaten.