Bedels'

Met haar sieraden heeft Esprit de harten veroverd van mannen en vrouwen in heel Europa en Amerika. Haar ontwerpen zijn trendy en elegant en worden vooral gemaakt van glanzend zilver. Dit elegante materiaal combineert ze op originele wijze met de mooiste parels, zirkonia's en edelstenen.

Esprit bedels kopen? Dat doe je online bij Quickjewels.nl!

De Esprit bedels staan geweldig aan elke bedelarmband. Ook bij de speciale Esprit bedelarmbanden zijn ze natuurlijk een aangename toevoeging. Deze armbanden zijn gemaakt met speciale schakels waar je de Esprit bedels aan kan bevestigen. Door de schakelvorm zullen de charms op hun plaats blijven en niet gaan schuiven. Heb je al een bedelarmband van een ander merk dan kan je deze hangers ook prima combineren. Let wel goed op de grootte van de sluiting!

Gemakkelijk hangers vergelijken door een uitgebreide collectie

De gedetailleerde figuren zijn bij de Esprit bedels een opvallend detail. Het zilver is perfect gevormd en de subtiele vormen maken het figuurtje zeer herkenbaar. Je kan hier kiezen uit veel verschillende figuren. Bekende modellen zoals Esprit bedels met een hartje of een kruisje, maar ook originele charms met unieke figuren zoals een oester met parel of engelenvleugeltjes vind je in ons assortiment. Door ons uitgebreide assortiment kan je de bedels makkelijk vergelijken. Zo maak je jouw sieraad pas echt persoonlijk!

Esprit bedels met prachtig gepolijste stenen en parels

Ook vind je hier Esprit bedels met de meest mooie stenen. Het kan gaan om edelstenen, maar ook om parels, zirkonia's en andere soorten. Deze charms zorgen voor meer kleur zodat je een speciaal thema kan aanhouden. Daarnaast zijn de Esprit bedels met zirkonia's er natuurlijk voor die unieke, sprankelende uitstraling. De stenen zijn gefacetteerd en gepolijst zodat het licht er op verschillende manieren invalt. Hierdoor vallen jouw hangers extra op wanneer je met je armband beweegt!

Maak jouw bedelarmband zo uitgebreid en betaalbaar als je zelf wilt

Het zijn niet alleen de sprankelende effecten, de gedetailleerde figuren en de prachtige kleuren die de Esprit bedels tot zulke unieke sieraden maken. Deze charms worden gemaakt van het meest kwalitatieve zilver en worden zo bewerkt en gepolijst dat ze hun glans blijven houden. Daarnaast zijn ze gewoonweg heel betaalbaar. Daardoor kan je gemakkelijk je favoriete hangers verzamelen en jouw bedelarmband zo mooi en persoonlijk maken als je zelf wilt.