De sieraden van Fossil ringen zijn al jarenlang een wereldwijde megahit!Fossil ringen
Hun zilveren, stalen en leren sieraden hebben een vintage en retro uitstraling die te combineren zijn met elke outfit.
Fossil is er voor zowel dames als heren en heeft prachtige ringen, armbanden, kettingen en oorbellen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fossil ringen kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De stoere Fossil ringen zijn een ware trend geworden door heel Europa en Amerika. Fossil is dan ook een ontzettend populair merk dat allerlei materialen en vormen weet te combineren tot een eigen, unieke en creatieve stijl. Ze weten de Fossil ringen zo te ontwerpen dat ze een geweldig aparte uitstraling hebben zonder dramatisch te worden. Er zijn stoere en elegante modellen beschikbaar voor zowel dames als heren. Allen natuurlijk voor een zeer betaalbare prijs.

Fossil ringen met die typische vintage en retro stijl

Fossil is een typisch Amerikaans merk met een echte eigen identiteit. Al in de jaren negentig introduceerden ze hun vintage en retro stijl die tegenwoordig zo bekend is. De stijl werd bedacht voor de stoere 'Relic Line'. Dat was een speciale serie die toen alleen nog uit horloges bestond. Tegenwoordig zijn ze een echt sieradenmerk met allerlei accessoires. De Fossil ringen zijn slechts een klein aandeel uit hun enorme assortiment. In onze webshop vind je allerlei sieraden en horloges van dit populaire merk.

Deze sieraden zijn perfect voor iedereen

Het spreekt voor zich dat de Fossil ringen dezelfde vintage en retro uitstraling hebben als de andere sieraden. Het zijn stoere en robuuste modellen met een zeer creatieve 'touch'. De damesmodellen hebben een elegant en trendy ontwerp dat gemakkelijk te combineren is. De Fossil ringen complementeren elke stijl en outfit en zijn daardoor dankbare accessoires in elke juwelenkist. En door de vele variaties in de collecties kun je gemakkelijk vinden wat je zoekt!

Creatieve modellen voor een voordelige prijs

De Fossil ringen worden gemaakt van hoogwaardig edelstaal en kunststof. Het zijn goedkope materialen waardoor de ringen zelf ook goedkoop kunnen worden aangeboden. Het edelstaal wordt speciaal bewerkt voor een mooie glans. In combinatie met het creatief gevormde kunststof ontstaan er hartstikke leuke ontwerpen. De Fossil ringen zijn vernieuwend en zijn een geweldige uitbreiding van elke collectie sieraden.