Guess Jewellery'

De sieraden van Guess zijn sexy, avontuurlijk, modieus en gedurfd. Ze zijn ontworpen voor dames met lef en hebben een elegante en chique uitstraling. Om het halve jaar worden de collecties van dit merk compleet vernieuwd en keer op keer verrassen de nieuwe, stoere designs ons weer!

Guess sieraden kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De sexy Guess sieraden vind je hier in een geweldige collectie. Deze modellen zijn gericht op jonge en avontuurlijke dames die houden van trendy en modieuze designs. Want trendy zijn de Guess sieraden zeker. Ontworpen in Amerika naar de nieuwste trends en verguld met het mooiste goud, zijn deze designs precies wat jij zoekt. We hebben een grote collectie met de allernieuwste modellen. En natuurlijk zijn ze allemaal op voorraad. Zo heb je morgen jouw favoriete Guess sieraden al!

Zelfverzekerd, modern en elegant

De uitstraling van Guess sieraden is al jaren onveranderd. Dit merk is hip, modern, elegant en stijlvol. Ze houden van het meest glanzende zilver en goud en deinzen niet terug om te experimenteren. Met de Guess sieraden weet je dat je goed zit. Zij zorgen ervoor dat je je goed voelt en keer op keer in het oog springt. Dit zelfverzekerde merk is niet voor niets een van de meest populaire sieraden- en horlogemerken op de wereld!

Guess sieraden zijn er het hele jaar door

In onze collectie vind je armbanden, kettingen, oorbellen en ringen van Guess. Bij het maken van deze modellen wordt voornamelijk messing gebruikt dat ze vervolgens verzilveren of vergulden. Natuurlijk zorgen ze er voor dat alle Guess sieraden de glans hebben waar we van houden. Want dit merk geeft om haar fans. Elke collectie weer brengen ze de mooiste modellen uit met de meest geweldige designs. Het hele jaar door kan je genieten van deze geweldige sieraden.

Al dertig jaar lang een groot succes

Guess heeft al dertig jaar succes bij een enorme fanbase. Ze zijn ooit begonnen in Los Angeles met het maken van modieuze jeans. Deze jeans waren meteen een groot succes en waren de start van een reeks geweldige artikelen. Zo maakt dit merk niet alleen sieraden maar ook horloges, kleding en andere accessoires. De zilveren en gouden Guess sieraden zijn nikkelarm en de oorbellen zijn gemaakt van chirurgisch staal.