Bedels'

Met de vrolijke sieraden van Joy de la Luz kan je de leukste combinaties maken. Dit trendy merk heeft leren armbanden in alle kleuren waar je prachtige bedels aan kan hangen. Deze zilveren hangers zijn met de hand gemaakt en zijn zeer gedetailleerd. Bovendien heeft elke hanger een unieke betekenis.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Joy de la Luz bedels kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De Joy de la Luz bedels kan je gebruiken om jouw leren armband te versieren en persoonlijk te maken. Je vind ze in allerlei soorten en maten. Zo zijn er de unieke roggeleren bedels, de prachtige coins en sieraden met figuren. Het slotje van de Joy de la Luz bedels past perfect op de armbanden en colliers van dit merk. Wil je jouw bedels liever met iets anders combineren, dan kan dat ook. Maar deze sieraden staan natuurlijk het mooist met een armband van Joy de la Luz!

Roggeleren bedels met prachtige kleuren

Nieuw in de herfst/winter collectie van 2012 zijn de roggeleren bedels. Ze zijn in allerlei kleuren beschikbaar en hebben een prachtig patroon. Dat komt doordat voor deze sieraden echt roggeleer is gebruikt. Dit leer is bewerkt en gekleurd wat een uniek materiaal heeft opgeleverd. Deze Joy de la Luz bedels staan hartstikke leuk met de gekleurde armbanden! Wil je een specifieke kleur aanhouden dan kan je er ook nog een bedel bij zoeken met een gekleurde edelsteen.

Joy de la Luz bedels zijn er in de leukste soorten

Ook kan je kiezen uit allerlei prachtige figuren. Er zijn Joy de la Luz bedels beschikbaar met leuke afbeeldingen zoals hartjes, strikjes, klavertjes en natuurlijk vlindertjes. Dit sieradenmerk streeft er echter naar om zo origineel mogelijk te zijn. Ook ongewone figuren zal je dus in deze collectie vinden. Daarnaast zie je veel Joy de la Luz bedels met echte edelstenen of zirkonia's. De stenen worden mooi gevormd en gefacetteerd. Hierdoor hebben ze een echt rijke uitstraling die geweldig bij jouw armband staat.

Alleen de beste modellen van Joy de la Luz

Ben je op zoek naar nog meer variatie in de soorten Joy de la Luz bedels, dan kan je een aantal coins of munten aan jouw armband toevoegen. Deze zijn er in allerlei soorten en kleuren. Zo blijf je variëren! De Joy de la Luz bedels worden allemaal met de hand gemaakt. Hierdoor krijgen ze de juiste vorm en kwaliteit. Bovendien wordt er hierbij alleen gebruik gemaakt van sterling 925 zilver. Hier vind je dus alleen de beste modellen!