Mi Moneda munten'

Steel de show met de leukste sieraden van Mi Moneda! De collectie van dit Nederlandse merk bestaat uit munten en pendants die op verschillende manieren met elkaar kunnen worden gecombineerd. De munten zijn zeker opvallend en zijn versierd met de leukste figuren en Latijnse spreuken.

Mi Moneda sieraden kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De Mi Moneda sieraden zijn een geweldig nieuw initiatief van twee inmiddels beroemde Nederlanders. Zij bedachten dit geweldige concept en hebben de eerste sieraden van dit merk ontworpen. De Mi Moneda sieraden zijn ontzettend populair geworden en worden tegenwoordig overal verkocht. Ook buiten Nederland zijn de Mi Moneda sieraden een grote hit geworden. Zo is zangeres Rihanna nog gespot met een van de trendy munten van dit merk.

Laat je creativiteit de vrije loop!

Met de Mi Moneda sieraden kan je zelf je persoonlijke combinaties samenstellen. Je kiest een mooi collier waar je de sieraden om kan doen. Vervolgens kies je hierbij een van de vele pendants die Mi Moneda heeft bedacht. De pendant is een speciale munthouder die meerdere munten tegelijk vast kan houden. Op deze manier kan je met de Mi Moneda sieraden allerlei verschillende combinaties bedenken. Je kan echt je eigen smaak en creativiteit op de sieraden loslaten en jouw favoriete munten verzamelen.

De Mi Moneda sieraden waren meteen een groot succes

Dit unieke concept is bedacht door de Nederlanders Michelle Mentrop en Joery Tol. Michelle had al veel ervaring met het verkopen van sieraden. Haar ervaring wilde ze graag gebruiken bij het bedenken van een echt eigen sieradenmerk. Samen met Joery heeft ze vervolgens de verwisselbare Mi Moneda sieraden bedacht. Ze waren onmiddellijk een groot succes. Tegenwoordig worden de Mi Moneda sieraden in meer dan 350 winkels verkocht!

Je favoriete muntjes draag je veilig bij je

Het bedenken van je eigen combinaties is hartstikke simpel. Ook het verwisselen van de munten is zo gedaan. In mum van tijd heb je het slotje van jouw pendant open en kan je een nieuwe munt in de houder stoppen. Het slotje van de pendants is heel stevig zodat jouw Mi Moneda sieraden goed blijven zitten. En natuurlijk heb je keuze genoeg. In ons assortiment zitten bijvoorbeeld prachtige Mi Moneda sieraden in de kleuren zilver, geel en rosé goud.