Armbanden'

De unieke sieraden van Moments komen van Nederlandse bodem. Toch worden ze geliefd en geprezen over de hele wereld! Wij hebben verschillende modellen van dit merk waaronder prachtige armbanden, colliers en oorbellen.Ze hebben een modern en sprankelend design waar je echt verliefd op raakt!

Moments armbanden kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Deze compleet nieuwe collectie Moments Silver armbanden is er een waar we best trots op zijn. Het zijn elegante en luxueuze sieraden met een prachtig design. Het eerste dat opvalt als je deze armbanden ziet is hun moderne en stijlvolle uitstraling. Bij geen enkel ander sieradenmerk vind je zulke mooie sieraden voor zo'n betaalbare prijs. Dit maakt de Moments Silver armbanden heel speciaal. 

Een diverse collectie voor een fijne prijs

De stijl van de Moments Silver armbanden is modern, basic, bruisend en luxueus. Dit sieradenmerk wil zich niet onderscheiden door gekke en felle ontwerpen, maar richt zich op vrouwen die gewoon mooie en stijlvolle sieraden willen dragen. Hun ontwerpen zijn gebaseerd op klassieke en modieuze sieraden die we juist de laatste jaren zo zijn waarderen. Door de collectie Moments Silver armbanden zo divers mogelijk voor een fijne prijs aan te bieden, is deze collectie heel toegankelijk.

De mooiste Moments Silver armbanden op een pagina

Moments Silver is het huismerk van leverancier IBB Fashion. Dit merk importeert sieraden van merken zoals Ti Sento, Blush en Guess voor juweliers in heel Nederland. Hoewel de sieraden van deze merken ontzettend mooi zijn, vond IBB Fashion dat het beter kon. Daarom hebben zij hun huismerk, Moments Silver, opgericht. Door hun jarenlange ervaring en grote kennis in de sieradenbranche, zijn hun sieraden geweldig populair geworden. Want bij dit sieradenmerk weten ze precies wat we waarderen. Mooie, luxueuze sieraden voor een betaalbare prijs.

Gemaakt van het beste zilver en het meest glanzende goud

De Moments Silver armbanden zijn beschikbaar in allerlei soorten. Zo zijn er de modellen met magneetsluiting. Deze sluiting is uniek en zorgt voor een hoog draagcomfort. Deze Moments Silver armbanden sluiten goed en zorgen voor een goede 'fit' rond de pols. Bij het maken van de armbanden wordt er gebruik gemaakt van sterling 925 zilver. Daarnaast zijn er gele, zwarte of rosé plated modellen beschikbaar.