Bedels'

MY iMenso bedels zijn schitterende swarovski bedels in verschillende kleuren. Deze kan je om een zilveren of lederen armband of collier dragen. Of om jouw MY iMenso ketting. Hang je MY iMenso medaillon aan de ketting. en plaats aan beide zijde een schitterende swarovski bedel.

Ik wil de MY iMenso medaillons bekijken
Ik wil de MY iMenso munten bekijken

MY iMenso bedels online kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Stralen doen de MY iMenso bedels zeker. Ze worden gemaakt van het meest glanzende zilver en gezet met de meest sprankelende zirkonia's. Deze geweldige beads zijn daardoor de ultieme sieraden om jouw collier of armband te versieren. De MY iMenso bedels kunnen goed gecombineerd worden en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Samen met je andere sieraden van dit merk steel je pas echt de show!

MY iMenso bedels zijn er in alle kleuren

Deze sprankelende collectie MY iMenso bedels heeft de naam 'Swarovski' gekregen. Deze beads of charms worden namelijk versierd met kristalheldere swarovski kristallen. Deze stenen zijn gefacetteerd zodat ze het licht prachtig weerkaatsen. De MY iMenso bedels vind je in allerlei verschillende kleuren. In combinatie met de sprankelende swarovski kristallen, geven deze beads een mooi, kleurrijk effect wanneer het licht erop valt. Deze sieraden vallen daardoor extra op. Maar goed ook, want ze mogen absoluut gezien worden!

Laat je creativiteit de vrije loop!

De MY iMenso bedels zijn hierdoor de ultieme sieraden om met al je colliers en bedelarmbanden te combineren! Het schroefgat van deze beads heeft een diameter van ongeveer vier millimeter. Dit betekend dat je ze kan combineren met armbanden en colliers van MY iMenso, maar ook met andere merken zoals Pandora en Tedora. Let natuurlijk wel goed op de diameter van het sieraad waarmee je wil gaan combineren!

Een welkome collectie die we absoluut niet wilden missen

MY iMenso heeft een enorm assortiment met stijlvolle sieraden. Dit assortiment bestaat uit bedels, colliers, armbanden, hangers en munten. Als merk zijn ze onderdeel van Bene-Luxe Jewels. Ook andere collecties zoals Artizr, Z3uz en CMY vallen onder dit merk. Elk met hun eigen unieke uitstraling en karakter. De MY iMenso bedels zijn een kleine, maar zeer welkome collectie in dit grote assortiment. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten, want wellicht komen er binnenkort weer nieuwe, sprankelende modellen!