Ringen'

De collectie van Silk Jewellery staat als een massief geheel tussen al onze sieraden. De ringen, armbanden en kettingen van dit merk zijn kwalitatief, verantwoord, origineel en vooral heel erg mooi. Ze zijn met aandacht, passie en vakmanschap gesmeed van hoogwaardig zilver en leer.

Zilveren Ring 341 - Silk Bold

Zilveren Ring 341 - Silk Bold

Vandaag besteld = Maandag thuis!

€ 79,00 Inclusief BTW
Zilveren Ring 353 - Silk Bold

Zilveren Ring 353 - Silk Bold

Vandaag besteld = Maandag thuis!

€ 89,00 Inclusief BTW

-25%

Silk Ring Shiva 343

Silk Zilver Ring Shiva 343

Vandaag besteld = Maandag thuis!

€ 89,00

€ 66,75 Inclusief BTW

-50%

Silk ring 107

Silk ring 107

Vandaag besteld = Maandag thuis!

€ 129,00

€ 64,50 Inclusief BTW

-50%

Silk ring 706

Silk ring 706

Vandaag besteld = Maandag thuis!

€ 139,00

€ 69,50 Inclusief BTW

Silk ringen kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De zilveren Silk ringen hebben een karakteristieke stijl. Ze hebben een stoere en robuuste uitstraling en kunnen gedragen worden door zowel mannen als vrouwen. Het design van de Silk ringen is bedacht in Nederland en geïnspireerd door het verre Oosten. Daar, midden in Azië, worden deze geweldige modellen ook gesmeed. Door vakmensen met passie voor hun werk. En dat merk je zeker. Want deze stoere ringen hebben een solide kwaliteit en karakter!

Verfijnde en gedetailleerde zilveren sieraden

Het eerste dat opvalt bij de Silk ringen zijn de prachtige schakels. De schakels zijn fijn op elkaar gezet waardoor ze op comfortabele wijze kunnen worden gedragen. Daarnaast zijn een aantal modellen strak in elkaar gevlochten. Het zijn deze verfijnde en gedetailleerde kenmerken die de Silk ringen hun typische uitstraling geven. En ze passen natuurlijk perfect bij de stoere armbanden van dit merk. Kijk dus ook gerust bij de andere sieraden van Silk!

De Silk ringen hebben een luxueus en elegant karakter

Alle sieraden van dit merk zijn gemaakt van massief sterling 925 zilver. Het zijn dan ook zware en adembenemende sieraden. Bij de Silk ringen zie je vaak dat de binnenkant van de schakels zijn geoxideerd. Dit geeft het zilver een donkergrijze kleur. De buitenkant wordt juist gerhodineerd om een glanzend effect te bereiken. Samen zorgen deze bewerkingen voor stijlvolle Silk ringen die hun luxueuze en elegante uitstraling altijd blijven houden. Niet alleen hun bouw maar ook hun karakter is onverwoestbaar!

Fair Trade gemaakt door vakmensen

De kwaliteit van de Silk ringen is, door de getalenteerde zilversmeden, zeer hoog. Dit komt mede doordat deze sieraden op een Fair Trade wijze worden gemaakt. Het zijn echte vakmensen die dankzij Silk in goede omstandigheden kunnen werken. Natuurlijk worden de ringen goed en stevig verpakt en wordt je bestelling gratis naar je verzonden. Hierbij krijg je per mail een track and trace code zodat je de bestelling in de gaten kan houden.