Sphere of Life sieraden'

De zilveren hangers en colliers van Sphere of Life zijn werkelijk uniek. De sieraden van dit merk beelden prachtige thema's uit. Ze zijn dan ook perfect om cadeau te geven! Bij iedere hanger en ketting krijg je namelijk een speciale 'story card' waarop de betekenis van de hanger wordt uitgelegd.

Sphere of Life sieraden kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De collectie Sphere of Life sieraden bestaat uit prachtige kettingen met bijbehorende hangers. Elke hanger beeldt een bepaald thema uit. Dit maakt ze vooral geschikt als cadeau! Iedereen zal blij verrast zijn wanneer ze een van de prachtige Sphere of Life sieraden mogen uitpakken. Of het nou gaat om een jubileum, verjaardag of om valentijnsdag. Maar eigenlijk hebben deze colliers geen reden nodig om gekocht te worden. Ze zijn namelijk te leuk om te laten liggen!

Deze kettingen en hangers zijn een feest op zich!

De Sphere of Life sieraden zijn beschikbaar in de leukste figuren. De figuren passen bij thema's zoals de geboorte van een kindje of valentijnsdag. Maar er zijn ook hartstikke mooie hangers met bijvoorbeeld bloemen, sterren en vlinders. Hierdoor zijn de Sphere of Life sieraden niet alleen leuke cadeaus om te schenken aan een ander, maar ook aan jezelf! Door de vele figuren kan je dit sieraad extra betekenis geven en wordt het een echt persoonlijk cadeau. En door de mooie verpakking wordt jouw cadeau een feest op zich!

Sphere of Life sieraden worden gratis verstuurd in cadeauverpakking

Bij alle kettingen met hangers wordt een speciale 'story card' toegevoegd. Op deze kaart staat de betekenis van het sieraad beschreven. Daarnaast is er ook ruimte voor een persoonlijke noot. Je kan zelf een groet of wens op de kaart schrijven om het nog unieker te maken. De Sphere of Life sieraden zijn de daardoor leukste manier om iemand geluk te wensen. Maar je kan deze sieraden natuurlijk ook door ons laten inpakken. Dit wordt volledig gratis gedaan. En als je dat wil, schrijven wij een persoonlijke tekst op de story card.

Gemaakt van het beste zilver

Alle sieraden van Sphere of Life zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit zilver. Er wordt uitsluitend sterling 925 zilver gebruikt. Sommige hangers zijn ook nog eens verguld met prachtig glanzend goud. Aan het eind worden alle Sphere of Life sieraden gerhodineerd voor dat stralende effect.