Armbanden'

Er is gewoonweg geen leuker merk dan Tedora. Maak je bedelarmband uniek en persoonlijk met de honderden bedels van dit merk! Voor iedere vrouw is er wel een prachtige zilveren hanger die perfect bij haar past. Laat zien wie je bent en maak met deze originele sieraden de mooiste combinaties.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tedora armbanden kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De Tedora armbanden kan je gebruiken om jouw favoriete bedels aan te hangen. Zo combineer je deze sieraden tot een persoonlijke bedelarmband! Zoek passende bedels uit bij je mooiste herinneringen en verzamel ze aan je bedelarmband. De Tedora armbanden zijn er in verschillende soorten en maten. Heb je geen idee welke maat je moet hebben? Lees dan hieronder hoe je de juiste maat kiest!

Hoe kies je de juiste lengte?

Meet de omtrek van je pols. Dit kan je het beste doen met een meetlint. Doe het meetlint wel strak om de pols. Als je de omtrek hebt, tel je hier twee tot twee en een halve centimeter bij op. Nu heb je de juiste maat! Heb je al heel veel bedels? Tel er dan nog een centimeter bij op. Dan weet je zeker dat al je bedels aan de armband passen. Sommige modellen die je hier vindt kan je ook als ketting gebruiken.

Deze sieraden zijn handgemaakt. En dat merk je!

De Tedora armbanden zijn er met verschillende soorten schakels. Zo heeft de ene variant een meer open schakel dan de andere. Alle Tedora armbanden zitten echter even comfortabel! Bij het smeden van deze sieraden wordt er goed rekening gehouden met het draagcomfort. De Tedora armbanden zitten lekker rond de pols en blijven goed zitten. Ze worden dan ook met de hand gemaakt!

Tedora armbanden kunnen ook met andere merken worden gecombineerd

Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je de Tedora armbanden versiert met de mooiste bedels! Hiervoor hebben we honderden modellen beschikbaar. Ze zijn allemaal direct op voorraad, dus je kan ze de volgende werkdag al verwachten. Heb je al een heleboel bedels van een ander merk? Geen probleem. De Tedora armbanden kunnen met meerdere merken worden gecombineerd. Let wel goed op de dikte van jouw armband en de opening van je bedel. Merken die goed met Tedora kunnen worden gecombineerd zijn bijvoorbeeld de bedels van Pandora.