Breuning trouwringen'

Breuning is een gerenommeerd en gerespecteerd merk met meer dan 85 jaar ervaring. Ze staan bekend om hun ultieme perfectie en professionaliteit. Ze hebben uitgebreide collecties met prachtige ringen. Deze trouwringen zijn gesmeed voor duurzame liefde en zijn het perfecte symbool van jullie trouw.

Breuning trouwringen kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De Breuning trouwringen behoren tot de meest kwalitatieve en elegante modellen uit ons assortiment. Breuning is dan ook een merk uit het topsegment dat al trouwringen maakt sinds 1927. De decennia ervaring die ze hebben opgedaan is duidelijk terug te zien in hun collecties. Ze hebben de mooiste designs die stelletjes in heel Europa aanspreken. Hun ringen kunnen met trots worden gedragen en zijn het perfecte symbool voor jou en je partner. Breuning is een Duits merk dat hoge eisen stelt aan hun ringen. Ze zorgen dan ook altijd voor het mooiste resultaat. De slogan van Breuning is niet voor niets; 'Echte liefde'.

Breuning biedt je een vooruitzicht dat je kan waarderen

Het is de uitmuntende kwaliteit van hun trouwringen die ervoor gezorgd heeft dat Breuning zo'n gerenommeerd merk is. Hun ringen stralen perfectie en professionaliteit uit. Dit merk ontwerpt ringen die niet alleen ongelofelijk mooi zijn maar ook enorm duurzaam. Hun trouwringen gaan meer dan een leven lang mee en blijven hun mooie glans houden. Een vooruitzicht waar een ieder blij van wordt!

Zwarte en witte trouwringen uit de Black and White collectie

De Black and White collectie van Breuning bevat ringen met een zeer specifiek design. In deze collectie vind je bicolor en tricolor trouwringen die gemaakt zijn van wit en zwart goud. Deze kleuren heeft Breuning bereikt door de legering van het goud aan te passen. Door meer palladium toe te voegen krijgt het goud bijvoorbeeld een witte kleur. Daarnaast worden ze ook gecombineerd met rosé en geel gouden kleuren.

Een hoogstaande collectie met prachtige modellen

De Premium collectie van Breuning bevat trouwringen met zowel wit als zwart, rosé en geel goud. Deze kleuren worden met elkaar gecombineerd op een zo stijlvolle en elegante manier. Bovendien is er onderscheid gemaakt door het goud op verschillende manieren te bewerken. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit geborsteld, mat en glanzend goud. Sommige trouwringen zijn gegraveerd. De tekst is in het Duits gegraveerd maar het is natuurlijk ook mogelijk om de trouwringen zonder tekst of in het Nederlands te bestellen.