Duo of Love trouwringen'

Twee halen, één betalen. Het klinkt voor trouwringen bijna te mooi om waar te zijn. Toch heeft de Duitse goudsmederij Gettmann het mogelijk gemaakt om deze unieke actie aan te bieden. De Duo of Love collectie bestaat uit prachtige ringen met een uitstekende kwaliteit en draagcomfort.

Duo of Love trouwringen kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Met de Duo of Love trouwringen is iets moois aan de hand. Ze zijn namelijk een speciale collectie van de Duitse goudsmederij Gettmann. Wanneer je kiest voor de Duo of Love trouwringen, hoef je slechts één van de ringen te betalen! Ze zijn daardoor beschikbaar voor een wel heel vriendelijke prijs. Bovendien zijn ze naar je persoonlijke smaak aan te passen. Wil je iets laten graveren of een extra diamant in de ring? Stuur je wensen dan naar onze klantenservice. Wij zorgen er dan voor dat de trouwringen naar jullie smaak worden gemaakt!

Duo of Love trouwringen verdienen de beste kwaliteit

Gettmann is één van de grotere Duitse smederijen. Zij zorgen voor de waarborging van de kwaliteit. Van de Duo of Love trouwringen heb je daardoor meer dan een leven lang plezier. De prachtige glans en uitstraling blijft altijd aanwezig. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is bij Duo of Love dan ook uniek! De Duo of Love trouwringen zijn het resultaat van de samenwerking van Gettmann met meer dan tachtig juweliers in Nederland. Samen maken we het mogelijk om deze ringen voor zo'n geweldige prijs aan te bieden.

14 karaat trouwringen met de meest fijne afwerking

Gettmann is in 1992 opgericht in Pforzheim, Duitsland. Vanaf daar richten zij zich op het zo mooi mogelijk ontwerpen van de ringen en bedenken ze unieke acties zoals die van Duo of Love. Gettmann wordt ook wel eens het kleine broertje van Gerstner genoemd. Gerstner is één van de grootste smederijen in Duitsland. Toch onderscheidt Gettmann zich duidelijk van Gerstner. De Duo of Love trouwringen zijn hier het perfecte voorbeeld van. Deze ringen worden gemaakt van 14 karaat goud en door de speciale legering zijn ze zeer hard.

Maat onbekend? Dan helpen we jullie een handje

We maken het mogelijk om de Duo of Love trouwringen binnen tien werkdagen bij jullie te bezorgen. Ringen die naar persoonlijke smaak moeten worden aangepast kunnen er iets langer over doen. Hier word je echter direct over geïnformeerd. Mochten jullie nog niet zo zeker van jullie vingermaten zijn, geef bij het selecteren van de maten dan 'maat onbekend' aan. Wij sturen dan een gratis en eenvoudige maatbos op. Kijk welke ring het beste past en noteer de bijpassende vingermaat. De maatbos mag je houden. Wanneer je de vingermaten dan aan ons doorgeeft, worden de Duo of Love trouwringen binnen tien werkdagen bezorgd!