Aanzoeksringen | Waar zegt zij JA tegen?

Mag ik je wat vragen

Het lijkt wel steeds vaker te gebeuren, een romantisch huwelijksaanzoek. Daar waar vroeger ‘gewoon’ een trouwdatum werd geprikt, wordt tegenwoordig alles uit de kast getrokken om die ene vraag zo speciaal mogelijk te maken. We zijn dit jaar overspoeld met foto’s van aanzoeken en ik moet zeggen, ze zijn stuk voor stuk zo mooi. Sommige van ver weg in een ander land of juist intiem op de bank in eigen huis, maar twee dingen hebben ze allemaal gemeen, we hebben het dan natuurlijk over die belangrijke vraag en de schitterende aanzoeksringen!

Aanzoeksringen zijn er in allerlei soorten en maten. Goud, rosé, zilver, met of  zonder diamant, noem maar op. Ik kan me toch best voorstellen dat het voor sommige mannen moeilijk kan zijn om de juiste ring uit te zoeken. Een paar maanden geleden vroeg een jongen hoe hij het aanzoekproces in werking moet stellen. Wij kunnen dan één gouden tip geven, namelijk; verras je schoonouders met een persoonlijk presentje en vraag hun allereerst om de hand van hun dochter. Dit levert je zeker pluspunten op ?.

De voorbereidingen

Zodra je dit hebt gedaan, vragen wij altijd of je weet welke kleur sieraden je aanstaande al draagt. Zilver, goud of rosé. Dit is handig in de keuze betreffende de aanzoeksring. Deze ring is natuurlijk anders dan een ‘gewone’ ring. Hij draagt ook een herinnering met zich mee. Een herinnering aan dat mooie moment! Daarom raden wij altijd aan voor een gouden ring te kiezen. Dit zijn duurzame sieraden die jaren mee gaan en niet verkleuren. Je kunt daarbij altijd nog kiezen voor witgoud of roségoud, mocht je geelgoud niet zo mooi vinden.

Als je voor een kleur gekozen hebt, is het tijd om te denken aan een diamant, zirkonia, kleursteen of juist helemaal geen steen. Zirkonia is een goedkoper alternatief voor een diamant. Een diamant is waardevast en blijft schitteren terwijl een zirkonia op den duur dof zal worden.

Aanzoeksringen inspiratie

Op onze website hebben we een speciale pagina met aanzoeksringen. Hier staan de meest verkochte en mooiste verlovingsringen op. Handig is dat je hier ook meteen de prijs bij ziet. Zo kun je DE ring op je gemak en thuis vanuit je luie stoel uitkiezen. Mocht je het fijn vinden om je hierbij te laten adviseren, wij helpen je graag in onze winkel. Hier hebben we een grote collectie aanzoeksringen voorradig. Ook is het mogelijk een afspraak te maken, zodat je na sluitingstijd langs kan komen. Een afspraak maak je gemakkelijk via 0527-685353 of stuur ons een pb via instagram @quickjewels

Ben je een huwelijksaanzoek aan het plannen? Dan wens ik je heel veel plezier en.. GENIET!

Hartelijke groetjes,
Leanne

 

De gebruikte foto's zijn van Quickjewels klanten. Wij wensen jullie nogmaals heel veel geluk en liefde toe!

Geef een reactie