Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Buddha to Buddha | Refined

Buddha to Buddha | Refined

Buddha to Buddha en minimalisme

Je ziet het overal, minimalisme. Complete collecties woonaccessoires, kleding- en ook sieradencollecties voeren mee op deze trend. Bij minimalistische sieraden en -horloges denk ik eigenlijk meteen aan Cluse, Skagen en Rosefield. Buddha to Buddha daarentegen staat juist bekend om de grove schakels in haar sieraden. Iedereen die dit merk kent, zal dit vast beamen. Toch heeft Buddha to Buddha een collectie ontworpen welke helemaal aansluit op de nieuwste, minimalistische, trend!

Buddha to Buddha Refined
Deze minimalistische serie wordt ‘Refined’, wat staat voor 'verfijnd', genoemd. Bij deze serie zijn de populaire 'Katja' en 'Chain' families in een verfijnd jasje gestoken. De sieraden zijn veel dunner dan we van het te gekke merk gewend zijn en komt nu niet met een flexibele armband, maar met een slavenband. Momenteel bestaat de 'Refined' collectie uit zes items (2 ringen, 2 colliers en 2 armbanden). Deze items zijn, net als alle andere Buddha to Buddha sieraden, gemaakt van echt zilver.

Of deze collectie uitgebreid zal worden is op dit moment nog onbekend, maar wat zou dat leuk zijn! Want wat zijn deze minimalistische Buddha to Buddha sieraden mooi! Welke serie is jouw favoriet? Wordt het de 'Katja' of ga jij toch voor de 'Chain'?

Tot de volgende keer!
Liefs,
Leanne
 
 
P.s. Doe mee aan onze instagram zomer winactie en maak kans op €150 shoptegoed. Of volg ons op FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER en blijf op de hoogte van het laatste sieraden nieuws!
Gerelateerde berichten
  1. Black Friday by Quickjewels Black Friday by Quickjewels
  2. Het mooiste kerstcadeau aldus.. Het mooiste kerstcadeau aldus..
  3. Bruidssieraden inspiratie Bruidssieraden inspiratie
  4. Quickjewels' Christmas mode = on! Quickjewels' Christmas mode = on!