Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

De drie populairste zomer armbanden van 2015.

De drie populairste zomer armbanden van 2015.

De zomer is weer in zicht en dat betekent natuurlijk dat de zomerse accessoires weer uit de kast mogen. De afgelopen jaren waren de trends in armbanden vooral de lederen en siliconen armbanden zonder te veel poespas.

Deze zomer krijgen we meer afwisseling met onder andere zilveren armbanden en hangers. Wij hebben de populairste armbanden voor jou op een rijtje gezet zodat je inspiratie op kan doen om deze zomer stylish de deur uit te gaan.

Stralend

Een onmisbare armband deze zomer is de TOV Essentials 1086003. De armband is zilverkleurig en is ook grotendeels gemaakt van zilver. De sterke aluminium schakels zorgt voor de nodige stevigheid.

Deze armband zorgt er voor dat je zomeroutfit compleet wordt. Door zijn zilveren en glansrijke uiterlijk valt hij bij elke outfit op, bijvoorbeeld bij een leuk zomerjurkje. Kortom, wil jij er met het zonnetje stylish bij lopen? Kijk dan naar de TOV Essentials 1086003.

Licht

De Ti Sento 2823ZI armband van de Il Giorno Nuovo collectie: Spring Summer 2015. Geïnspireerd door licht, kleur en verschillende structuren. Bestaat uit een zilveren band, zilveren sluiting en een doorzichtig witte hanger met steentjes. Het symbool is een infinity teken, dit betekent oneindigheid.

De glinsterende elementen in de armband zorgen ervoor dat het een échte eyecatcher wordt in het zonnetje. Het armbandje past perfect bij gekleurde zomerjurkjes, shirtjes en topjes en is niet moeilijk te combineren!

Ben je geïnteresseerd in deze armband? Bekijk de Ti Sento 2823ZI dan hier.

Stoere heren armband

Als laatste hebben we de Fossil JF00509797. Zijn lederen gevlochten band en stalen sluiting geven hem een zomerse en vintage look. Deze armband zou bij een bruin kleurtje en een T-shirtje of polo absoluut staan, hierdoor wordt het een geschikte accessoire om de zomer mee door te brengen.

Als jij een échte vintage fanaat bent past deze armband bij jou en maakt hij ongetwijfeld jouw zomerse outfit compleet!

Wil je meer van deze armband zien? Kijk dan naar de Fossil JF00509797.

 

Gerelateerde berichten
  1. Style my day - Zomer inspiratie Style my day - Zomer inspiratie
  2. Ibiza Stijl Sieraden | My Jewellery Ibiza Stijl Sieraden | My Jewellery