Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Ibiza Stijl Sieraden | My Jewellery

Ibiza Stijl Sieraden | My Jewellery

Kleurrijk, zomers en speels. Dat zijn sieraden in Ibiza stijl

De zomer nadert. Het is langer licht, we genieten heerlijk van deze langere dagen. De temperatuur die schommelt nog wat,  maar de zon  laat steeds meer van zichzelf zien.

Kleurrijke fashion siert etalages.  Om jouw outfit nog meer fashionable te maken, is het mogelijk om te kiezen voor talloze leuke accessoires. Ceintuurtjes, clutches, Armbanden, Hoedjes en wat jij maar kan gebruiken als accessoire. Alles kan, alles mag, but remember; overdaad schaadt.

We Are Happy to Introduce ...

Het is zo heerlijk om weer een nieuw sieradenmerk aan ons assortiment toe te mogen voegen. En wat voor een.  My Jewellery is een merk dat on-trend is. Ze gaat uit van de laatste mode, in kleur en materiaal gebruik van haar sieraden. Daarnaast heeft dit merk een luxueuze uitstraling door de manier waarop de sieraden zijn gemaakt.
Naast het feit dat My Jewellery fijne sieraden heeft, is deze ook nog eens zeer betaalbaar. Niets fijner dan je outfit stijlen met een betaalbaar mooi sieraad. Het aftellen is begonnen. En we doen er alles aan om deze pareltjes van sieraden zo snel mogelijk in onze webshop, aan jou te presenteren!

Ibiza Stijl Sieraden

Fel gekleurde stenen, verwerkt in een gevlochten armbandje. Extravagante oorbellen met verschillende kleurcombinatie’s. Gewoon, Ibiza Stijl sieraden. Het zomerse gevoel komt je tegemoet. De ibiza stijl kenmerkt zich door maximaal kleur gebruik. Veel gevlochten patronen met draad en kralen en schitterende bewerkte stenen. Dit zien we terug in de kleding in deze kenmerkende stijl maar ook in de typisch ibiza stijl sieraden.
Ibiza stijl geeft mij een bohemian gevoel. Luchtig, bloemig en vooral kleurrijk. Je kan het bijna ruiken en voelen, door er alleen al aan te denken. Na een zomerse stranddag, terugkeren naar je huis. Je heerlijk verfrissen om daarna te dineren. Als afsluiting van zo'n fantastische dag met je blote voeten schuifelend door het al kouder wordende zand. Dansend op de ritmes van live muziek.

Ibiza Stijl Sieraden zijn ook mooi te combineren met andere merken zoals TOV Essentials. Zelf ben ik helemaal weg van de mooie grove schakels waar TOV Essentials zo bekend mee is geworden. Maar naast dit kenmerk maken ook zij gebruik van gekleurde stenen en armbandjes.

MY JEWELLERY - SOON TO BE ONLINE

Gerelateerde berichten
  1. De drie populairste zomer armbanden van 2015. De drie populairste zomer armbanden van 2015.
  2. Style my day - Zomer inspiratie Style my day - Zomer inspiratie