Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Ear cuffs, You hate them or You love them

 Ear cuffs, You hate them or You love them

Ear cuffs en de laatste oorsieraden trends

Ieder seizoen zijn er nieuwe trends. Op interieur-, culinair-, fashion-, maar ook op het gebied van sieraden. En nog specifieker op het gebied van oorsieraden. Laat Ilse de Lange op het songfestival een schitterend optreden geven, oké ik keek misschien meer naar haar partner. Maar ze was schitterend gestyled met opvallende ear cuffs, ta-daaa een nieuwe trend is gezet! Het grunge- imago dat de ear cuff voorheen achtervolgde is weg, het is nu chique punk. Een combinatie die je niet zou verwachten. De ear cuffs, zijn kunst voor het oor!

Zilveren Ear cuffs met zirkonia

Zo bijzonder en extravagant als de Ear cuff van Ilse de Lange was, zo durven veel mensen niet in het dagelijks leven te zijn of te tonen. De ear cuffs van Ilse de Lange liepen van boven in haar oorschelp tot onderaan haar oor. Gezet met zwarte Swarovski stenen in verschillende vormen.  Daarnaast is ze ook eens gespot met een parelvariant met veren. Onwijs mooi en een enorm vakmanschap om zo een mooi sieraad te maken. Van de hand van ontwerper Ryan Storer. Ook actrice Emma Watson wordt vaak gespot met de ear cuffs trend.

Daarom hebben wij een aantal mooie ear cuffs met zirkonia op een rijtje gezet voor jou. Mooi fijne oorsieraden, sierlijk en elegant.

De Double Dots

Al een tijdje trend, maar eigenlijk nog niet weg te denken uit het straatbeeld. Van een simpele parel Double Dots, tot een super chique met zirkonia gezette Double Dot. De trend, afkomstig van Christian Dior, oorspronkelijk al bedacht in de jaren 50 zet zich de hele zomer al door. Zelf vindt ik het een super leuk en vrij voordelige trend.

Ook fan van de laatste trends? Wij wel en wij zijn verliefd op Pinterest! Volg ons of deel je favoriete trends op Pinterest.

De ear cuffs zoals weergegeven, zijn gemaakt van 925 gerhodineerd zilver. Het zilver heeft een extra beschermende laag rhodium om het zilver te laten glanzen en bescherming te bieden. Op de foto staan van links naar rechts;

1. Ear cuffs Slang met zirkonia

2. Ear cuffs met kruisje en zirkonia klem

3. Ear cuffs Strak met zirkonia

Gerelateerde berichten
  1. Vier de lente met Swarovski! Vier de lente met Swarovski!