Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Michael Kors Horloge MK5128

Michael Kors Horloge MK5128

Ben jij op zoek naar het Michael Kors Horloge MK5128?

Michael Kors biedt ieder seizoen de nieuwste trends en kleuren in fashion, accessoires en horloges. De Amerikaanse ontwerper heeft een kenmerkende stijl van ontwerpen waarin hij vrouwelijkheid en stijl de boventoon wil laten voeren. De horloges van Michael Kors zijn doordacht tot in de details en van zeer hoge kwaliteit. Zo ook in het Michael Kors horloge MK5128.

Ontdek het Michael Kors Horloge MK5128 in onze Shop >>

Over het Michael Kors Horloge MK5128

michael-kors-horloge-mk5263-300x200Het Michael Kors horloge MK5128 Rose gouden Runway Chronograaf horloge heeft een 20mm brede band. De wijzerplaat is ook uitgevoerd in de rosé kleur. Zowel de band als de kast zijn gemaakt van edelstaal.

Door een nieuwe techniek, is het mogelijk om een schitterende kwaliteit rosé edelstaal aan te bieden die zijn schittering en kleur behoud.

Michael Kors denkt aan alle details. Op de wijzerplaat is een extra laag aangebracht, waardoor het horloge een “3d”-achtige look krijgt. De diameter van de kast bedraagt 38mm.

De sluiting van het horloge is een vouwsluiting. De horlogeband schuif je over de hand waarna je deze op de pols dichtvouwt. Het horloge wordt door Quickjewels.nl geleverd met een band inkort-tool. Hiermee kan je eenvoudig het horloge zelf op maat maken. Wel zo gemakkelijk om jouw eigen Michael Kors horloge snel te kunnen showen!

Het horloge is een prachtig basis model wat bij elke garderobe past. De kleur rosé is sinds enkele jaren een trend in het modebeeld. Niet alleen in de fashion maar ook in de sieraden en horloge zal deze zachte kleur nog veel te zien zijn.

Ontdek het Michael Kors Horloge MK5128 in onze Shop >>

Michael Kors Horloge MK5128 Online bestellen

Quickjewels bied het Michael Kors horloge MK5128 aan met 2 jaar garantie. Uiteraard word het horloge altijd geleverd met bijbehorende horloge box inclusief een gebruiksaanwijzing met garantie certificaat. Quickjewels bied de mogelijkheid om het horloge gratis een van een mooie cadeau verpakking te voorzien. Voor deze optie kan je kiezen in het bestel proces.

Quickjewels.nl is een online juwelier. Wij bieden een breed assortiment Sieraden en Horloges van alle bekende merken. Naast Michael Kors horloges bieden wij bijvoorbeeld horloges aan van GUESS, DKNY, KYBOE en talloze anderen. Wij zijn officieel dealer van deze merken en hebben de nieuwste collecties als eerste voor jou online staan.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verassen door ons aanbod van Sieraden en Horloges.

Ontdek het Michael Kors Horloge MK5128 in onze Shop >>

Gerelateerde berichten
  1.  Verlanglijstje - Sinterklaas en Kerst cadeaus Verlanglijstje - Sinterklaas en Kerst cadeaus