Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Verlanglijstje - Sinterklaas en Kerst cadeaus

 Verlanglijstje - Sinterklaas en Kerst cadeaus

Verlanglijstje - Dinsdag 11 november is een gouden zakhorloge geveild. Niet zomaar en zakhorloge. Een gouden Patek Philippe uit de jaren 30. Het grote horloge is uitgerust met een eeuwigdurende kalender, maanstanden, een chronograaf die twee tijden tegelijk kan bijhouden en het geluid van de klokken van de Londense Westminster. Verder geeft het horloge een indicatie van opkomst en ondergang van de zon in Central Park in New York, gezien vanaf het huis van Graves aan Park Avenue.  De veiling vond plaats in een veilinghuis in het Zwitserse Geneve. Dit schitterende, ingewikkelde, gouden horloge is geveild voor een ruime 19 miljoen euro. Nou vraag ik mij af, wie had dit op zijn verlanglijstje staan?

Wat is een Verlanglijstje?

Hoe lekker is dat. Je mag invullen wat je wilt. Dure cadeaus, kleine cadeaus, praktische cadeaus, het kan allemaal met een verlanglijstje. Als kind plakte ik het halve Intertoys en Bart Smit boek in mijn 'verlanglijstje'. Niet geheel realistisch, maar dat besef was er nog niet.  Al je verlangens opschrijven in een lijstje. Een ander mag ermee doen wat hij of zij wil. Spannend vindt ik het, ieder jaar weer. Standaard staan er kaarsen op mijn lijstje, of een heerlijke chocoladeletter en een mooi Michael Kors horloge. Ok, ok, Dat van die realiteit,  I'm working on it.

Verlanglijstjes tips

Wat zijn nu cadeaus die jij echt ten diepste zou willen hebben. Gewoon omdat het kan, goed voelt en je het anders zelf niet zou kopen? Ja,.. Heb je iets in gedachten. Schrijf hem nu op. Dat is nummer 1. Of je het krijgt is nummer twee.

 

Vaak hoor ik vrouwen zeggen dat mannen lastig zijn met cadeaus. Ze weten niets of het zijn cadeaus ver boven budget.  Daarom even een paar leuke tips om te geven.

 

      1. Tip 1. Een Armani heren horloge | Vanaf 179.00
      2. Tip 2. Een Fossil heren armband  | Vanaf 25.90
      3. Tip 3. Een Guess heren horloge    | Vanaf 99.00

 

Mijn verlanglijstje is zo gevuld

Sieraden en horloges staan eigenlijk standaard op mijn verlanglijstje. Ik denk dat veel dames hetzelfde hebben. Van je geliefde een mooi sieraad krijgen of horloge, is een blijvende herinnering aan een leuk sinterklaas of aan mooie feestdagen.

Rosé gouden sieraden en horloges zijn al een aantal seizoenen een ware hit. Niet zo gek als je kijkt wat een juweeltjes er tussen zitten. Zoals  TOV Essentials sieraden en Fossil horloges hebben ontzettend mooie sieraden die in ieder geval op mijn lijstje prijken.

 

Voor ieder budget zijn er leuke sieraden en horloges verkrijgbaar.

 

        1. Tip 1 TOV Essentials Iniziali | Vanaf 69.99
        2. Tip 2 Fossil dameshorloge | Vanaf 99.00
        3. Tip 3  Ti Sento damesring | Vanaf 47.00

 

Cadeaus waar je van blijft dromen

Zoals ik eerder al zei, niet alle cadeaus zijn even realistisch. Dat neemt niet weg dat je er altijd over mag blijven dromen. Misschien droom je wel van een heerlijk strandvakantie, of een wellness weekend in een luxe spa of zoals ik, over een horloge van mijn favoriete merk. Michael Kors. In de afbeelding is het horloge te zien De Michael Kors MK6089.     Een edelstalen horloge die is gezet met zirkonia, tot ongeveer de helft van de band. De kast en band zijn mooi strak van vorm, zodat het ondanks de hoeveelheid bling-bling niet over de top is. De wijzerplaat is donkerblauw met glitter. Ik denk dat ik maar 1 item op mijn verlanglijstje laat staan. Deze MK6089.

All that glitter makes me sparkle!

 

Gerelateerde berichten
  1. Het mooiste kerstcadeau aldus.. Het mooiste kerstcadeau aldus..
  2. Horloges en Sieraden, het mooiste kerstcadeau! Horloges en Sieraden, het mooiste kerstcadeau!
  3. De populairste zomer horloges van 2015 De populairste zomer horloges van 2015
  4. Kerstcadeaus Kerstcadeaus