Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

SILK Jewellery - 10 YEAR ANNIVERSARY!

SILK Jewellery - 10 YEAR ANNIVERSARY!

Het is feest! SILK Jewellery bestaat 10 jaar!

En dat vieren ze samen met jou en mij. Vanaf 24 mei 2016 zijn de Limited Edition armbanden verkrijgbaar. We zijn ontzettend blij dat wij als dealer van SILK Jewellery de kans hebben om jouw dit mooie sieraad aan te kunnen bieden! Wees er snel bij want OP=OP.

2 varianten, exclusief 250 stuks verkrijgbaar

SILK Jewellery heeft 2 schitterende varianten armbanden als Limited Edition. Een volledig zilveren armband of de lederen met zilveren armband. Beide banden zijn ingelegd met zwarte diamant!

De twee armband ontwerpen zijn geïnspireerd op de Balinese leeuw/draak Barong, welke terug te zien is in prachtige sculpturen van Balinese tempels, houtsnijwerken, beelden en allerlei uitingen van kunst. Deze inspirerende leeuwdraak werd onderdeel van de SILK merk identiteit en is sinds de oprichting in haar logo verwerkt.

Exclusieve Leather Bag bij jouw SILK Jewellery Limited Edition

Ieder sieraad uit de jubileum collectie is genummerd. Zo weet jij precies welk item uit de 250 stuks jij om je pols draagt! Hierbij krijg je ook het echtheidscertificaat met daarop weer het nummer en je armband zal in een hele bijzondere verpakking worden geleverd. Speciaal voor deze 2 schitterende armbanden is er een Leather Bag ontworpen!

Wil jij zo een schitterende SILK Jewellery armband hebben voor het te laat is? Dat kan. Kom dan gauw langs in onze winkel aan de Klifweg 5 te Urk of neem contact met ons op via info@quickjewels.nl of +31527685353.

VOLG QUICKJEWELS OP SOCIAL MEDIA | FACEBOOK INSTAGRAM - TWITTER PINTEREST

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van zomerse sieraden. Nieuwste merken horloges en uiteraard alle limited editions :)

 

Gerelateerde berichten
  1. Say hello to 'Buddha to Buddha Say hello to 'Buddha to Buddha
  2. SILK Jewellery, maak kennis met dit toffe merk! SILK Jewellery, maak kennis met dit toffe merk!